zibi 79 Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 (edited) Witam wszystkich serdecznie. Mam pytanko do Was ekspertów,czy ktoś pomógł by mi wgrać Polskiei menu,nie ukrywam że słaby jestem w takie akcje,a przymierzam się do zakupu Stratosa .. Z góry dziękuję, pozdrawiam. Zibi. Edited November 22, 2018 by zibi 79 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted November 22, 2018 Administrator Share Posted November 22, 2018 Dasz rade samemu, oczywiście w razie pytań pomożemy. Musisz mieć sterowniki ADB aby komputer widział zegarek. Jako pierwsze trzeb będzie odblokować bootloader, pomoże tu Jak już to zrobisz, to pobierasz ROM i sam się instaluje, ty tylko musisz podpiąć zegarek pod kompa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingMacio Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Też się tego bałem, ale w sumie okazało się banalnie proste. Poradniki na forum są bardzo przydatne napisane tak ,że każdy to zrozumie. Zgodę na odblokowanie bootloadera otrzymałem meilem w kilka minut. Oczywiście motałem się zadawałem głupkowate pytania ale w końcu wszystko się udało. zegarek i apk w telefonie PL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi 79 Posted November 23, 2018 Author Share Posted November 23, 2018 Dzięki Panowie, muszę dobrze obejrzeć te opisy jak i co...choć będzie to dla mnie magia:) Boje się żeby nie ,,uceglić,, zegara:( Mogę prosić któregoś kolegę o namiary na mesengera chciałbym troszkę podpytać jeszcze przed całymi akcjami, dziękuję z góry.. Pozdrówki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted November 24, 2018 Developer Share Posted November 24, 2018 Nie tak łatwo uceglic te zegarki wygrywając Rom, w większości przypadków jest zawsze opcja odratowania go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gargulec1982 Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 Piszę tutaj ponieważ nie mogę wysłać wiadomości prywatnej do nikogo. Próbuje zaktualizować zegarek ale otrzymałem wiadomość że mój stratos 2 jest przypisany już do innego użytkownika co mogę z tym zrobić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 13, 2019 Developer Share Posted January 13, 2019 Bo kupiłeś zegarek od handlarza, on zainstalował i sprzedał drożej bo z PL, zaraz sprawdzę co i jak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 13, 2019 Developer Share Posted January 13, 2019 Sprawdź teraz nr seryjny zegarka został przypisany do twojego konta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted January 13, 2019 Administrator Share Posted January 13, 2019 Na przyszłość zamiast siać zamęt, pisz w wątku do którego kieruje generator kodów. A tak niepotrzebnie piszesz na FB i a w dodatku na forum piszesz w złym temacie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gargulec1982 Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 Kiedy próbowałem wejść w link z generatora kodów jedyne co zobaczyłem to komunikat że strona nie działa lub została przeniesiona pod inny adres. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted January 13, 2019 Administrator Share Posted January 13, 2019 Dzięki, poprawiłem link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi1971 Posted March 4, 2019 Share Posted March 4, 2019 czy do wgrania Romu PL wystarczy minimal adb czy trzeba instalować pełne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szablix Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 A czy przejrzałeś forum czy napisałeś pierwszego lepszego posta ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted March 5, 2019 Developer Share Posted March 5, 2019 @Sebi1971, idź za głosem serca, ale potem nie proś o pomoc???? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tkaczu Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 Witam. potrzebuję pomocy. Szukam roomu dla wersji 2.3.4.3??? jest taka wogóle??? z Góry dziękuję za odpowiedż Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted April 26, 2019 Developer Share Posted April 26, 2019 nie było takiej, przynajmniej nie kojarzę, daj screena z zegarka gdzie ten nr wersji się pojawia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tkaczu Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 47 minut temu, Kaudii® napisał: nie było takiej, przynajmniej nie kojarzę, daj screena z zegarka gdzie ten nr wersji się pojawia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tkaczu Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 (edited) Kaudii pomóż;( Edited April 26, 2019 by Kaudii® nie obrażaj mnie, jak już piszesz czyjś nick to przynajmniej napisz go poprawnie czyli mój nick to Kaudii nie Klaudii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted April 26, 2019 Developer Share Posted April 26, 2019 na Startosa każdy rom wejdzie, nie ma znaczenia czy bazuje na Chińskim czy International, wybór masz spory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tkaczu Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 Ale tego roomu nie ma??? Dla wersji 2.3.4.3???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted April 26, 2019 Developer Share Posted April 26, 2019 wersja Softu bazowego nie ma znaczenia, najnowszy soft international to 2.3.9.0 i twój powinien ci już dawno wyłapać aktualizację do niego ale nie kojarzę takiej wersji softu oryginalnego 2.3.4.0 owszem potem było 2.3.5.0 i tak w górę więc nie mam pojęcia skąd takie oznaczenie wersji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tkaczu Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 10 minut temu, Tkaczu napisał: Kaudii pomóż;( Przepraszam jeśli źle napisałem Nick to zmęczenie. I głowienie się czy jest możliwe spolszczenie na mój room version;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tkaczu Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 3 minuty temu, Kaudii® napisał: wersja Softu bazowego nie ma znaczenia, najnowszy soft international to 2.3.9.0 i twój powinien ci już dawno wyłapać aktualizację do niego ale nie kojarzę takiej wersji softu oryginalnego 2.3.4.0 owszem potem było 2.3.5.0 i tak w górę więc nie mam pojęcia skąd takie oznaczenie wersji Czyli próbować wgrać 2.3.9.0???? Czy przywrócić zegarek do ustawień fabrycznych???? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tkaczu Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 Teraz, Tkaczu napisał: Czyli próbować wgrać 2.3.9.0???? Czy przywrócić zegarek do ustawień fabrycznych???? Ktoś z tego co czytałem tutaj na forum miał taką wersję jak ja. Ale nie wiem czy udało mu się wgrać spolszczenie czy nie. Nic nie napisał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted April 26, 2019 Administrator Share Posted April 26, 2019 Zainstaluj najnowszy dostępny i po problemie. Jak coś nie spasuje Ci, zawsze można wgrać starszą wersje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts