Pakos Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 Czy ktoś wie dlaczego tak się dzieje? Dostaję sms, który daje w zegarku 2 identyczne rekody (w miejscu gdzie się wyświetlają powiadomienia są zdublowane ) . Jak kasuję jeden to znika i ten drugi. Nie mam pomysłu jak to rozwiązać. Na telefonie oczywiście przychodzą pojedynczo. Co ciekawe z WhatsApp przychodzą pojedynczo. Może mam zdublowane telefony w kontaktach... ? spotkał się ktoś z tym? Dzięki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted November 19, 2018 Developer Share Posted November 19, 2018 a może masz dwie apki które obsługują sms-y i stąd podwójne powiadomienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakos Posted November 19, 2018 Author Share Posted November 19, 2018 Raczej nie. Nic takiego nigdy nie instalowałem w tel. Uprawnienia nadałem tylko wiadomości SMS i whatsApp. I z tej drugiej przychodzą pojedyńcze. Tel. Lg g6. Przy okazji - Czy żeby zmiany uprawnień przyjął zegarek to potrzebny jest reset fabryczny zegarka? Wydaje mi się ze po pierwszym uruchomieniu miałem domyślnie jeszcze uprawnienia na mms specjalne . wywalilem to z uprawnień i zrobiłam restart zegarka. Ale powiadomienia są nadal dublowane. Wywalilem też połączenia tel. Ale jak ktoś dzwoni to wyświetla kontakt. Nie bardzo rozumiem jak te uprawnienia się nadają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts