RIVAL Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 Witam, otóż kupiłem używanego amazfita pace już z wgranym romem 1.2.50h (MOD) (Model opaski A1602)był też już wgrany język polski. Moje pytanie brzmi czy muszę na nowo go rootować i odblokowywać bootloader żeby zmienić ROM?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted November 16, 2018 Administrator Share Posted November 16, 2018 Wystarczy sprawdzić czy jest odblokowany bootloader, możesz wykorzystać do tego universal tool z tego forum. Link w moim podpisie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIVAL Posted November 16, 2018 Author Share Posted November 16, 2018 (edited) Sprawdziłem programem universal tool i okazało się ,że zegarek ma odblokowany bootloader jak i roota. Teraz moje pytanie brzmi czy mogę wgrać jakikolwiek ROM na ten zegarek czy muszę jeszcze coś zrobić? Edited November 16, 2018 by RIVAL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted November 16, 2018 Administrator Share Posted November 16, 2018 Możesz wgrywać, tylko nie pomyl ROMów i nie wgraj od Stratos. Z naszymi ROMami nie ma tego problemu, bo są zabezpieczone przed pomyłką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIVAL Posted November 16, 2018 Author Share Posted November 16, 2018 Dzięki za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts