jacekplam Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Przepraszam, ale już nie mam siły. Miałem soft 2.2.0. Zmieniłem telefon, chciałem połączyć i lipa. 2.2.0 jest już nieobsługiwany przez generator kodów. Zainstalowałem 2.6.0 by Claudi i nie mam kodu QR. ZEPP nie chce połączyć się z zegarkiem bez kodu. Może ktoś pomóc??? Chyba że jest jakiś nowy soft który polecacie. Telefon iPhon 11. Na starym Iphon 8 Zepp tez się nie synchronizował. Tylko powiadomienia działały Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted September 8, 2021 Administrator Share Posted September 8, 2021 Przywróć do ustawień fabrycznych zegarek, lub użyj universal tool - ikona z A w moim podpisie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekplam Posted September 8, 2021 Author Share Posted September 8, 2021 2 godziny temu, Lector napisał: Przywróć do ustawień fabrycznych zegarek, lub użyj universal tool - ikona z A w moim podpisie. Wywołałem QR dzięki Universal Tool, jednak Zepp nie chce go zczytać. Czy istnieje szansa, żeby załadować rom 2.2.0 by Claudi? niestety nie ma generatora kodów. Chyba że polecasz jakiś inny ROM podobny do 2.2.0 (najbardziej mi pasował):) Jak przywrócić ustawienia fabryczne? zegarek kilka lat temu przypłynął z Chin Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekplam Posted September 8, 2021 Author Share Posted September 8, 2021 Parowanie się udało, jednak nie ma synchronizacji danych. W telefonie widnieje połączone przez Blootuth. W Zepp brak połączenia. Brak powiadomień. Złgupiałem Czy jest jakaś inna aplikacja zamiast ZEPP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts