Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Problem z synchronizacją

chmarek
 Share

Recommended Posts

Ostatnio skusiłem się na polską wersję AmazeWatch 2.5.4, odinstalowałem poprzednią apkę, zainstalowałem nową i zaczęły się problemy. Po sparowaniu aplikacja nie pobiera z zegarka danych o aktywności i śnie, dwa razy robiłem reset zegarka i nie pomogło... Dane z pomiaru tętna jednak przechodzą, więc nie wiem o co chodzi... Zegarek ma najnowszy ROM 2.8.1.0

Po odinstalowaniu polskiej wersji i instalacji apki ze sklepu Google, wszystko działa...

Edited by chmarek

• 3 weeks later...

Witam,

mam dokładnie ten sam problem. Wersja Amaze Watch 2.5.4 PL, ROM 2.3.6.1 PL by Kaudii i nie widzę na telefonie aktywności snu oraz nie mam pomiaru kroków, a także nie przenosi treningu na Stravę chociaż robi synchronizację. Reset był także robiony. Mam pytanie czy może być jakiś błąd przy wgrywaniu Amaze Watch, czy trzeba zmienić tylko wersję Amaze Watch na wcześniejszą czy problem leży gdzieś indziej. Z góry dziękuję za pomoc.

• 7 months later...

Hej, mam ROM 2.6.6.0 by Kaudii i nie che mi się połączyć z telefonem. Łączył się bez problemu (używam trybu Samolot aby oszczędić baterię i robię sychro raz na 2-3 dni) ale ostanio jak chcę zrobić synchro to łączy się z telefonem dosłownie na sekundę (w ustawieniach urządzen bluetooth widzę status połączono przez sekundę i potem znika).

Wyłączałem zegarek, robiłem restart, przywracałem ustawienia fabryczne, czyściłem dane w telefonie i po tym zabiegu raz się połączył i zsynchronizował. ale tereaz ponownie znowu to samo. W aplikacji Amazfit ciągle "łączenie". W zegarku jak wejdę w bluetooth to mruga ikonka bluetooth ale nie łączy. Co to może być?

• 3 weeks later...