chmarek Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 (edited) Ostatnio skusiłem się na polską wersję AmazeWatch 2.5.4, odinstalowałem poprzednią apkę, zainstalowałem nową i zaczęły się problemy. Po sparowaniu aplikacja nie pobiera z zegarka danych o aktywności i śnie, dwa razy robiłem reset zegarka i nie pomogło... Dane z pomiaru tętna jednak przechodzą, więc nie wiem o co chodzi... Zegarek ma najnowszy ROM 2.8.1.0 Po odinstalowaniu polskiej wersji i instalacji apki ze sklepu Google, wszystko działa... Edited November 13, 2018 by chmarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerisan Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 Witam, mam dokładnie ten sam problem. Wersja Amaze Watch 2.5.4 PL, ROM 2.3.6.1 PL by Kaudii i nie widzę na telefonie aktywności snu oraz nie mam pomiaru kroków, a także nie przenosi treningu na Stravę chociaż robi synchronizację. Reset był także robiony. Mam pytanie czy może być jakiś błąd przy wgrywaniu Amaze Watch, czy trzeba zmienić tylko wersję Amaze Watch na wcześniejszą czy problem leży gdzieś indziej. Z góry dziękuję za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted December 2, 2018 Developer Share Posted December 2, 2018 wałkowane wiele razy, w nowych Romach zaszło sporo zmian i starsze wersje aplikacji poniżej 2.6.2 mają problem z synchronizacją Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiq75 Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 czas na Amazfit_Watch_2.6.2-play_PL.apk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kchraplak Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Mam Soft 2.6.6.0 od @Kaudii® na OS aplikacja w wersji 3.2.0 Amazfit, zegarek się łączy ale nie synchronizuje danych. Jutro przełącze go na Androida i sprawdzę na innym telefonie. Autoryzacja okntem Xiomi. Czy to może być wina softu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c-4 Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Hej, mam ROM 2.6.6.0 by Kaudii i nie che mi się połączyć z telefonem. Łączył się bez problemu (używam trybu Samolot aby oszczędić baterię i robię sychro raz na 2-3 dni) ale ostanio jak chcę zrobić synchro to łączy się z telefonem dosłownie na sekundę (w ustawieniach urządzen bluetooth widzę status połączono przez sekundę i potem znika). Wyłączałem zegarek, robiłem restart, przywracałem ustawienia fabryczne, czyściłem dane w telefonie i po tym zabiegu raz się połączył i zsynchronizował. ale tereaz ponownie znowu to samo. W aplikacji Amazfit ciągle "łączenie". W zegarku jak wejdę w bluetooth to mruga ikonka bluetooth ale nie łączy. Co to może być? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted August 22, 2019 Developer Share Posted August 22, 2019 coś z BT najprawdopodobniej ale czy zegarka czy telefonu nie wiem, jaki telefon ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts