marglcia Posted November 10, 2018 Share Posted November 10, 2018 Witam ???? Zamieniłam mojego Bipa na Stratosa a tym samym MiFit na Amazfit Watch dlatego moje pytanie - czy można przenieść w jakiś sposób moje treningi zapisane w MiFit do AW. Nie chcę już używać MiFita (uważam, że jest bardziej prądożerny). Jestem na globalu 2.3.6.1 Z góry dzięki za pomoc ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted November 10, 2018 Administrator Share Posted November 10, 2018 Nie ma takiej możliwości, z Amazfit Watch do Mi Fit tak - tylko na tym samym koncie do logowania w aplikacjach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepblade Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 Mam bardzo podobne pytanie. Do tej pory używałem MiBanda, a co za tym idzie MiFita. Teraz zakupiłem Stratosa, ale dalej w pewnych sytuacjach chciałbym korzystać z MiBanda. Jak to ogarnąć żeby zliczało mi kroki z dwóch urządzeń w jednej aplikacji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted January 17, 2019 Administrator Share Posted January 17, 2019 W Amazfit zaloguj się tym samym kontem co używasz w MiFit. Dodaj zegarek w Amazfit Watch. Po tej czynności w MiFit dodaj zegarek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepblade Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 Próbowałem w ten sposób, ale jak w MiFit chcę dodać zegarek to mam komunikat: "Rozłącz najpierw Mi Band 2, zanim sparujesz nowe urządzenie". Czyli wychodzi na to że przed każdą synchronizacją musiał bym od nowa parować na przemian urządzenia. Może to jest kwestia tego, że jestem zalogowany do aplikacji przez konto Google zamiast Mi Account? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted January 17, 2019 Administrator Share Posted January 17, 2019 Używasz albo MiBanda albo Stratosa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepblade Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Czyli nie policzy w danym dniu razem z obydwu urządzeń, tylko jednego wybranego. Ok, wszystko jasne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts