Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Kod Stratos 2

mgas2
 Share

Recommended Posts

Dzień dobry wszystkim. Mam problem kupiłem zegarek Stratos 2 od chyba mało uczciwego handlarza... miał mi przesłać kod potrzebny do zalogowania się, twierdzi że go do dzisiaj nie otrzymał... Siostrzeniec próbował napisać ponownie o kod otrzymał odpowiedź, że kod został już wysłany.... Podpowiedzcie proszę co robić? Pozdrawiam starszy pan Maciej 

• Developer

Witam,  

Po pierwsze to potrzebujemy trochę więcej informacji,  bo stwierdzenie kod do zalogowania nie wiele nam mówi. Gdyż nie kojarzę kodu, który byłby potrzebny by uruchomić zegarek poza tym wyświetlonym na ekranie zegarka.

Po drugie jak dawno temu kupiłem ten zegarek i gdzie. 

Opisz dokładnie wszystko a postaramy się pomóc,  a do tego jest nam niezbędny pełny obraz sytuacji.

A tak na marginesie "starszy pan" tzn ile wiosenek na koncie,  że taka ocena samego siebie. O ile to nie tajemnica.

Dzień dobry. Dziękuję za podjęcie tematu. Wiosen 52... Zegarek kupiłem 3 tygodnie temu sprzedający powiedział, że pomoże mi w temacie uruchomienia zegarka.Czekałem z cierpliwością tydzień na informacje od niego,teraz nie podejmuje tematu tzn nie reaguje na SMS o rozmowie nie wspomnę. Wczoraj poprosiłem siostrzenca o pomoc w tym temacie (osobiście jestem teraz w pracy jeszcze przez tydzień -daleko). Próbował uruchomić zegarek -pokazuje tylko godzinę -wysłał prośbę o podanie kodu do bootladera ( chyba o to chodzi?) dostał odpowiedź, że kod został już wysłany (oczywiście na email handlarza) ... Sprzedający udaje, że go nie ma.... Co mam zrobić? ???? Pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuję za pomoc Maciej 

• Developer

Spróbuję zagadać z chłopakami od generatora kodów do bootloadera,  pomagamy sobie w różnych kwestiach, zobaczę co mi powiedzą na ten temat,  czy szansa jakas jest na jego pozyskanie. A co do wieku to jeszcze moim zdaniem nie starszy Pan bo ja mam za 2 dni 47

Pytanie czy ten gość od którego kupiłeś zegarek wogóle złożył prośbe o odblokowanie na stronie, bo wg mnie nie. Czy nie prościej samemu wejść na stronę i spróbowac złożyć prośbę o odblokowanie? Jeśli tamten "ktoś" już to zrobił to po prostu odżuci cię na pierwszym kroku przy wpisywaniu s/n zegarka (o ilę się nie mylę) ????

Edit:

"Launcher has stopped" wcale nie oznacza zablokowanego bootloadera. A to czy jest zablokowany proponuję sprawdzić samemu.

Na stronie gdzie otrzymuje się tzw kod do bootladera dostałem odpowiedź, że kod do zegarka o tym nr seryjnym został już wysłany.... Facet od którego go kupiłem twierdził że nic nie dostał... Teraz kontakt z nim się urwał... Nie odpisuje na SMSy nie odbiera telefonu... 

44 minuty temu, Axon napisał:

@mgas2 sprawdź status bootloadera tak jak piszemy. Nic nie stracisz a możesz dużo zaoszczędzić - nerwów????

Witam, ja próbuje przywrócić ten zegarek do życia.  
status bootloadera  w linijce unlocked : no 
na stronie https://unlockamazfit.com/ po podaniu wszystkich danych pojawia się komunikat : że kod do zegarka został już wysłany i administracja to sprawdzi.

czyli co i jak mam zrobić ? 

C:\a>fastboot erase cache
******** Did you mean to fastboot format this ext4 partition?
Erasing 'cache'                                    FAILED (remote: 'ED: The command is not allowed.')
Finished. Total time: 0.040s

Edited by junioryo