Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Kaudii®

[ROM] WOS 2.0 PL 2.6.3.1 by Kaudii

Recommended Posts

na pewno otwiera, bo sprawdzałem, musisz być zalogowany na forum inaczej nic z tego nie będzie, no chyba, że masz zapamiętane dane logowania i masz ustawioną domyślną przeglądarkę ( poza Chrome) to nawet przeglądarkę domyślna uruchamia by otworzyć stronę, więc masz coś nie tak w kompie z antywirusem lub cholera wie co jeszcze

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mam chrome i zalogowany jestem (ale mam zapamiętane dane logowania) może tu jest wina. Antywirus jest wyłączony system to windows 10

Share this post


Link to post
Share on other sites

ustaw inną przeglądarkę jako domyślna , chrome stwarza problemy, osobiście nie trawię tej przeglądarki, sama jest jak wirus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Domyślnie ustawiony firefox też nic nie daje zatrzymuje się na komunikacie
Blokada instalatora

Na otwartej stronie .........

 

No nic muszę na spokojnie popróbować

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na zegarku FastBoot a w przeglądarce nie otwiera się strona jest tylko ta na której byłem przed odpaleniem instalatora ile bym nie czekał

Share this post


Link to post
Share on other sites

jak zegarek wejdzie w fastboot sprawdź w CMD czy jest widoczny w fastboot, może problem w sterownikach jest

Share this post


Link to post
Share on other sites

U mnie też problem z otwieraniem strony. Próbowałem kilkanaście razy na Internet Explorer, Microsoft Edge i Operze. Raz się otwarła instalacja niby przeszła cała ale zegarek uruchomił się z poprzednim romem. Próbowałem jeszcze wiele razy ale strona się nie otwiera. Zegarek wchodzi w fastboot i nic więcej się nie dzieje. Trzeba go zresetować bo w trybie fastboot instalator nie rozpoznaje zegarka przy ponownej próbie. Ogólnie bawiłem się ~2h i brak efektów. Różne kable, ruszanie stacją dokująca nic nie pomaga. W Cmd widzi zegarek. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wgrałem wczoraj nowy ROM, i od wczoraj, nie synchronizuje danych z zegarka na telefon.

Niby jest synchronizacja, ale brak danych.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wygraj wersje 2.6.2 beta z tego forum i będzie ok. U mnie też nie było danych pomimo prawidłowej synchronizacji. Po wygraniu tej wersji APK wszystko wróciło do normy. Wcześniej miałem 2.5.4

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 godziny temu, chudybws napisał:

U mnie też problem z otwieraniem strony. Próbowałem kilkanaście razy na Internet Explorer, Microsoft Edge i Operze. Raz się otwarła instalacja niby przeszła cała ale zegarek uruchomił się z poprzednim romem. Próbowałem jeszcze wiele razy ale strona się nie otwiera. Zegarek wchodzi w fastboot i nic więcej się nie dzieje. Trzeba go zresetować bo w trybie fastboot instalator nie rozpoznaje zegarka przy ponownej próbie. Ogólnie bawiłem się ~2h i brak efektów. Różne kable, ruszanie stacją dokująca nic nie pomaga. W Cmd widzi zegarek. 

Efekt zgubienie połączenia z komputerem w trybie fastboot. Odinstaluj wszystkie sterowniki plus usuń z menadżera urządzeń. Wczoraj przerabiałem to samo przy aktualizacji romów.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 godziny temu, Kri$ napisał:

Wgrałem wczoraj nowy ROM, i od wczoraj, nie synchronizuje danych z zegarka na telefon.

Niby jest synchronizacja, ale brak danych.

Wykonaj FR z poziomu fastboota, ja ostatnio po aktualizacji musiałem nawet robić FR telefonu bo zegarek nie wyświetlał prawidłowo powiadomień i nie potrafił sam się połączyć z zegarkiem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Robiłem Factory reset, nic nie pomogło. Robiłem narzędziem do wgrywania ROMU Saratoga.

Edited by Kri$

Share this post


Link to post
Share on other sites

a wersję aplikacji jaka masz, bo u mnie synchronizuje na stratosie i u zony na Pace również, wersja aplikacji 2.6.2 dev beta jak i 2.6.3 synchronizacja bezproblemowa

Share this post


Link to post
Share on other sites

no to nie odpowiem ci w czym problem, jak widzisz nie tylko u mnie na tych wersjach synchronizacja działa, może problemem jest telefon, jakieś pozostałości w nim, lub może trzeba usunąć dane aplikacji i zalogować się od nowa, nikt z nas nie siedzi w twoim telefonie nie ma styczności z Twoim sprzętem, a po drugie nigdy nie ma jednego rozwiązania dla wszystkich, trzeba próbować , czytac i kombinować, nikt na złotej tacy nie pod gotowego rozwiązania, możemy tylko podpowiadać

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wgrałem  wersje 2.5.4 dev i dane zaczyna czytać. Próbowałem różnych apek, i nic nie pomagało. Była też wgrana wcześniej 2.5.4., a teraz po FR zadziałało.

Edited by Kri$

Share this post


Link to post
Share on other sites

Czyli masz odpowiedź, problem w aplikacji w połączeniu z telefonem a nie jest to kwestia Romu. Jeżeli działa wgraj teraz nowszą wersję i sprawdź ponownie synchronizację, być może teraz będzie ok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...