Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

[ROM] Stratos CN_PL 2.2.1 by Kaudii

Recommended Posts

rozparuj zegarek z telefonem

Czy wystarczy wyłączyć BT w telefonie, czy trzeba z poziomu Amazfit Watch zrobić "Unpair"?
Jakie zmiany wnosi wersja 2.0.41.0 CN w prorówaniu z poprzednią bazową wersją na której oparta była poprzednia wersja romu?
Do wersji zegarka Global też można wrzucić tą nową wersję 2.2.0?

witam, instalacja softu przebiegła bez problemów. Mam tylko jeden problem zegarek wyświetla przy każdej rozmowie przychodzącej zamiast nazwy kontaktu tylko "nieznane".

Można gdzieś poustawiać żeby na stratosie była wyświetlana nazwa kontaktu przy połączeniu przychodzącym?

A czy na przeszłe wersje można by lekko zedytować instalator? Tak by strona z kodem otwierała się w jakieś przeglądarce, najlepiej domyślnej a nie w Edgu?
No i zmniejszyć ilość wduszania enterów w celu potwierdzenia tego co i tak jest konieczne. Tak by instalacja przebiegała sama bez parokrotnego potwierdzania?

Była by jeszcze na przyszłość możliwość dodania instalacji z poziomu zegarka po wgraniu nań zipa z instalką? Widziałem na XDA takie romy - pewnie można by uniknąć wtedy konieczność resetu do ustawień fabrycznych(cała kolekcja tarcz mi się wykasowała;(( )

O wszystkich  zmianach z wersji na wersję opowie ci wujek google - trochę wysiłku.

Wujek mnie opuścił. Na XDA tylko zmiany w romach opartych na tej wersji, ale ani słowa o tym co zmieniło się w 2.0.41.0 CN
Jak spytać googla? Pytanie:" Stratos 2.0.41.0 CN change " nie przynosi rezultatów. Edited by adramel

Mam domyślą Opera a i tak otwiera mi się Edge. I to nie od razu a po chwili. A ja nerwowo duszę enter bo nie wiem czy okno było aktywne i jak mi wyskoczy pole z wklejeniem kodu to juz mam ze 3 razu wduszonego entera i oczywiście komunikat "błędny kod" bo przecież nie zdarzyłem go wpisać a tylko dusiłem enter;)

• Developer

Dokładnie jak @szablix pisze, strona generatora otwiera się w domyślnej przeglądarce, nie ma instalatorze odwołania do konkretnej przeglądarki, bo każdy używa innej,  i nie sposób trafić tak by wszyscy używali tej samej, a EDGE nie może być chociażby dlatego, że ja na swoim kompie wogole jej nie mam i nie byłbym w stanie sprawdzić poprawności działania.

Share

• Create New...

adblock-th.png

Our forum lives up to the advertisements displayed.
To browse the content of our forum, please disable AdBlock.

I accept