wawu1991 Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 Witam, poniżej link do pobrania gotowego instalatora z wersją Stock US/International 2.3.6.0 https://mega.nz/#!58hmyCgS!tRvWj1y5oAEpLZ2rxOPUD18YljlYRs3kEOZxjAibjos Wymagania: Naładowany zegarek najlepiej na 100% Zainstalowane adb. Odblokowany bootloader. Instrukcja: 1. Rozpakuj pobrany plik do dowolnego folderu. 2. Podłącz włączony zegarek do komputera(musi na nim być widać kod QR który służy do parowania z aplikacją, zegarek ma być nie połączony z aplikacją!). 3. Odpal plik flash_US.bat (nie rób tego jako administrator może to powodować błędy) 4. Czekaj aż proces się zakończy, nie dotykaj/odpinaj ze stacji dokującej w międzyczasie zegarka niech sobie spokojnie działa. 5. Gdy zobaczysz kod QR to znaczy że proces jest zakończony i można wyjąć zegarek ze stacji dokującej. Połącz zegarek z aplikacją z Google Play. 6. Zrób fabryczny restart i połącz zegarek ponownie z aplikacją. Teraz posiadasz wersję International 2.3.6.0 z aktywnymi OTA poprzez zegarek. Żródło: https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/fw-tool-stock-international-firmware-t3764636 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwojtow Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 Jak wykonać dokładnie 6 punkt ? Chodzi mi o ten fabryczny restart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 To fc z poziomu zegarka. Jest w ustawieniach. Jak nie wiesz jak to poogladaj filmy na YouTube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwojtow Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 (edited) Dzieki za informacje Axon. Urządzenie > ustawienia fabryczne ? Dobrze mysle ? Edited November 1, 2018 by kwojtow Link to comment Share on other sites More sharing options...
szablix Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 Tak to jest Factory reset z poziomu zegarka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek stratos2 Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 pkt. 2..... jak wywołać na ekranie zegarka kod QR. zegarek odłączony od aplikacji- po włączeniu zawsze jest zegarek. Jeżeli do Twojej instrukcji jest filmik to podaj do niego link. Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted November 1, 2018 Developer Share Posted November 1, 2018 po factory reset nie powinno być tarczy zegarka a kod QR, wejdź w ustawienia i go zrób Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 Lub użyj tego toolsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek stratos2 Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 Dzieki Kaudii/Axon. na razie skończyłem z sukcesem odblokowanie bootloadera. dziś będzie cd... chcę najpierw wgrać wersje international aby automatycznie wgrywane były zmiany oprogramowania. Obecnie mam wersję 2.0.39.2. Potem może przejdę na wersje PL. Czy z tej wersji jestem w stanie przejść na najnowszy firmware international korzystając z tego co przygotowaliście tutaj?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 Tak jak pisze autor wątku w pierwszym poście. Po instalacji powinna wskoczyć wersja 2.3.6.1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawu1991 Posted November 2, 2018 Author Share Posted November 2, 2018 @Wojtek stratos2 Po instalacji tego będziesz miał jedna wersję wcześniejszą 2.3.6.0. Jest już wersja 2.3.6.1. Normalnie robi się update z poziomu zegarka. Bez żadnych problemów. Pamiętaj tylko aby mieć naładowany zegarek najlepiej na 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futshy Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 Jesli mam wersje 2.3.6.1 to bedzie dobre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the4anoni Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Jest aktualizacja do 2.3.6.1 https://mega.nz/#!0kxUGQzI!mh6GxE9FBY3bfmkA1CLksVv8sBouwFYIsmweHAfhgnQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
the4anoni Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 (edited) 2.3.7.0 Edited December 14, 2018 by the4anoni Zapraszam do nowego tematu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts