Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

[ROM] Amazfit Sport Watch 2/Stratos Stock US Firmware 2.3.6.0

Recommended Posts

Witam,

poniżej link do pobrania gotowego instalatora z wersją Stock US/International 2.3.6.0

https://mega.nz/#!58hmyCgS!tRvWj1y5oAEpLZ2rxOPUD18YljlYRs3kEOZxjAibjos

Wymagania:

Naładowany zegarek najlepiej na 100%

Zainstalowane adb.

Odblokowany bootloader.

Instrukcja:

1. Rozpakuj pobrany plik do dowolnego folderu.

2. Podłącz włączony zegarek do komputera(musi na nim być widać kod QR który służy do parowania z aplikacją, zegarek ma być nie połączony z aplikacją!).

3. Odpal plik flash_US.bat (nie rób tego jako administrator może to powodować błędy)

4. Czekaj aż proces się zakończy, nie dotykaj/odpinaj ze stacji dokującej w międzyczasie zegarka niech sobie spokojnie działa. 

5. Gdy zobaczysz kod QR to znaczy że proces jest zakończony i można wyjąć zegarek ze stacji dokującej. Połącz zegarek z aplikacją z Google Play.

6. Zrób fabryczny restart i połącz zegarek ponownie z aplikacją. 

Teraz posiadasz wersję International 2.3.6.0 z aktywnymi OTA poprzez zegarek. 

Żródło:

https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/fw-tool-stock-international-firmware-t3764636

• Thanks 1
  • Confused 1

Dzieki Kaudii/Axon. na razie skończyłem z sukcesem  odblokowanie bootloadera. dziś będzie cd... chcę najpierw wgrać wersje international aby automatycznie wgrywane były zmiany oprogramowania. Obecnie mam wersję 2.0.39.2.

Potem może przejdę na wersje PL.

Czy z tej wersji jestem w stanie przejść na najnowszy firmware international korzystając z tego co przygotowaliście tutaj??

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
 Share

• Create New...

adblock-th.png

Our forum lives up to the advertisements displayed.
To browse the content of our forum, please disable AdBlock.

I accept