tarzinio Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 Witam serdecznie. Od dwóch dni, samoczynnie odpala mi się widget od muzyki, jakbym miał w telefonie odpalony jakiś odtwarzacz muzyki. Reset telefonu i zegarka nic nie dał. Ktoś miał podobny problem lub wie jak to naprawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 Wyłącz sterowanie multimediami w aplikacji Amazfit na telefonie Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarzinio Posted October 18, 2018 Author Share Posted October 18, 2018 (edited) To wyłączę całkowicie możliwość sterowania, a ja chciałbym naprawić ten błąd. Edited October 18, 2018 by tarzinio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted October 18, 2018 Developer Share Posted October 18, 2018 w telefonie czasami jest tak że apka od multimediów działa w tle i dlatego nie można wyłączyć widgetu sterowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarzinio Posted October 18, 2018 Author Share Posted October 18, 2018 No tez tak myślałem, ale sprawdziłem, i wszystko wyłączone mam. Kurde, mogli by to dopracować, ale raczej wątpię, że to zrobią. Zamykamy temat, bo wiem, że to jakiś błąd po stronie oprogramowania. Dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts