humanitas Posted October 17, 2018 Share Posted October 17, 2018 Cześć! Stratosa mam od niedawana i choć bardzo go polubiłem, czasami mnie zaskakuje. Pytanie do forumowiczów jako bardziej "obytych" z zegarkiem. Taka sytuacja: podczas aktywności (bieg) wszystko wydaje się być ok, ale nadchodzi czas kiedy bateria ma mniej 40% a do końca jeszcze daleko. Podczas podłączenia stacji dokującej ekran "wyzerował się", wszystkie wartości zero (oczywiście w tle, jak później sprawdziłem zapisywał ślad GPS normalnie). Po odłączeniu stacji dokującej pokazywało o 5 km więcej, tak jakby samoistnie dodał sam od siebie odległość. Czy ktoś z kolegów też tak miał? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted October 17, 2018 Share Posted October 17, 2018 40% to jakieś 8h biegu. Zadaj sobie pytanie czy faktycznie potrzebujesz go doładowywać w trakcie biegania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
humanitas Posted October 18, 2018 Author Share Posted October 18, 2018 W tym przypadku tak. Ponad trzydzieści godzin biegu, możliwość ładowania tylko na przepaku. Oczywiście mogłem nie ładować ze świadomością, że może bateria nie wytrzymać i na końcówce polecę bez działającego zegarka (tragedii by nie było ;) ). Więc zdecydowałem się na doładowanie baterii a tu takie coś. Dlatego pytam, może ktoś też tak miał i to jest norma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts