pawelt Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 (edited) Taka ciekawostka kupiłem case na pace za ok 8 zł. Pierwsze wrażenia nie pogrubia świetnie ochrania i wygląda praktycznie nie do odróżnienia od oryginalnej koperty. Jeszcze jedno dodatkowe szkiełko z tym case świetnie współpracuje. Szkiełko jest schowane także brzegi się nie pokruszą Edited October 10, 2018 by pawelt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelt Posted October 11, 2018 Author Share Posted October 11, 2018 A tak wygląda case z szybką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr432 Posted October 12, 2018 Share Posted October 12, 2018 Gdzie to kupiłeś ? Możesz dać namiary ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelt Posted October 12, 2018 Author Share Posted October 12, 2018 (edited) Wszystko na Aliexpress po prostu wpisać w wyszukiwarkę Ali- amazfit pace case i posortować od najtańszych wbrew pozorom może wyjść duża różnica w cenie pomiędzy tymi samymi przedmiotami, ale jest to na 90% ten sam produkt jak już wielokrotnie się przekonałem. Ja kupiłem czarną obudowę ale jest cała kupa innych nawet w barwy kamuflażu także każdy znajdzie coś dla siebie. Trochę dziko się montuje na delikatny wcisk ale na pewno wejdzie ten plastik jest dosyć plastyczny i bardzo dobrze dopasowany. Przeglądając Facebooka zauważyłem że komuś oberwała się nóżka w pace i nie mógł jej przymocować, i tu może pomóc właśnie ta obudowa gdyż ze względu na ścisłe nałożenie na zegarek, sztywność, jak też fakt, że obejmuje też nóżki do paska może wspomóc całą naprawę za bardzo małe pieniądze. Wystarczy przykleić nóżkę do tej obudowy nałożyć i powinno sie trzymać. Nawet będzie to całkiem niewidoczne. Edited December 3, 2018 by pawelt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts