roberto Posted October 7, 2018 Share Posted October 7, 2018 (edited) Witam, niestety skusiłem się na wgranie softu pl 2.3.4.0 z pierwotnego ang 2.3.5.0 i teraz bardzo tego żałuję... Na wstępie dodam, że dużo biegam średnio na dystanse około 10 km. Używałem przez około miesiąc zegarka z org softem i pokazywało mi poprawne pomiary tętna średni około 160 max 180. Czujnik tętna reagował prawidłowo na przyspieszanie w trakcie biegu tj. wzrostem tętna. Wczoraj wgrałem spolszczenie i nagle wszystko się posypało... biegałem wczoraj i dzisiaj i pomiary które pokazywał mi zegarek to jakaś kpina - średnie tętno 129 max 150 ... w trakcie przyspieszania potrafi spaść do 115... przed spolszczeniem biegałem około 20 razy z prawidłowymi pomiarami. Proszę o pomoc, gdyż wygląda na to, że to niewątpliwie wina softu... Edited October 7, 2018 by roberto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted October 8, 2018 Administrator Share Posted October 8, 2018 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozborn Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 (edited) Witam, Czy jeśli powróci się od oryginału to aktualizacje, które będą wprowadzane, załadują się bez problemu? Czy będzie prawidłowa łączność między oryginalną aplikacją amazfit na telefonie? Czy da się jak w oryginale sparować ze stravą? Edited November 7, 2018 by Ozborn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adramel Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 Wgrasz oryginalny soft to masz oryginalny soft i aktualizacje do twojej wersji softu. Wszystko będzie działać. Synchronizacja ze stravą też o ile wgrasz wersje global a nie CN. Bo CN na którym oparty jest rom forumowy nie wspiera stravy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozborn Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 5 minut temu, adramel napisał: Wgrasz oryginalny soft to masz oryginalny soft i aktualizacje do twojej wersji softu. Wszystko będzie działać. Synchronizacja ze stravą też o ile wgrasz wersje global a nie CN. Bo CN na którym oparty jest rom forumowy nie wspiera stravy. Dzięki za odpowiedź, wersja multilang tę będę wgrywał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 2 godziny temu, adramel napisał: Synchronizacja ze stravą też o ile wgrasz wersje global a nie CN. Bo CN na którym oparty jest rom forumowy nie wspiera stravy. Tak dla ścisłości, na forum są dwa romy by @Kaudii. Jeden oparty na wersji CN a drugi na wersji US na którym strava bez problemu się synchronizuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted November 7, 2018 Developer Share Posted November 7, 2018 Na CN również, bo aktualnie z niego korzystam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts