butcher23 Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 (edited) Ostatnio rozładował mi się dosłownie zegarek do zera. Nie wiem czy to jest akurat tego przyczyna, ale po na ładowaniu zaczął być lekko mułowaty i sie przycinał. Zrobiłem mu restart i wisi na logu. Nie wiem czy złapał bootloopa. Jakieś pomysły, żeby go obudzić? Ponowny restart nic nie daje. Zawiesza sie dalej. Edited October 2, 2018 by butcher23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 Czy widać go po podpięciu do kompa, da radę wejść w fastboot ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
butcher23 Posted October 2, 2018 Author Share Posted October 2, 2018 Na razie jestem właśnie w pracy i nie mam ładowarki. Opcja jest całkowitego wyłączenia, bo właśnie to zrobiłem, żeby go nie rozładować. Myślę, że to wina softu...oby nic innego. @snow.leopard napisz mi jak wejść w fastboota jeśli mam wyłączony zegarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 @butcher23 możesz to zrobić z poziomu ADB po podpięciu do kompa komendą: adb shell reboot bootloader. Druga opcja to spróbować odpalić ręcznie tu np filmik z opisem na: YT Jeśli zegarek jest widoczny to za pewne pomoże ponowne wgranie romu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
butcher23 Posted October 2, 2018 Author Share Posted October 2, 2018 Wieczorem po pracy sprawdzę czy się połączy i da radę wgrać od nowa system. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
butcher23 Posted October 2, 2018 Author Share Posted October 2, 2018 W fastboota go wprowadziłem, ale problem jest z komunikacją z PC. Pokazuje ADB Testing Interface w menadżerze urządzeń. Jakiś pomysł co dalej ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocaluk Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 Czy udało się nawiązać kontakt z zegarkiem przez ADB? Miałem podobny objaw po instalacji WOS jednak nie odpinałem go od PC i powróciłem do starej wersji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts