dednast Posted August 20, 2021 Share Posted August 20, 2021 Jakiś czas temu robot chciał żeby zaktualizować go do najnowszej wersji - tak też zrobiłem. Od tamtego czasu - przynajmniej tak mi się wydaje bo nie było mnie tydzień w domu - robot kręci się w kółko, jeździ do tyłu, a czasami stoi w miejscu. Próbowałem resetować urządzenie, czyściłem czujniki ale nic nie pomogło. Chce oddać urządzenie w ramach gwarancji ale sprzedawca wymaga karty gwarancyjnej, a tej albo nie dostałem albo nie mogę znaleźć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miboy Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Zobacz czy nie ma nowej aktualizacji na regionie China. Ale wtedy musiałbyś go rozparowac i połączyć ponownie. Odnośnie faktury zakupu, może kupowałeś online to poszukaj zamówienia i tam powinna być. Jeśli czy nie wysłał w paczce. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts