carburator Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 (edited) Dzisiaj zauważyłem, że na zegarku mam dokładnie 520 ikon, które znajdują sie w folderze: Ten komputer > Amazfit Stratos > Internal storage > .ble > icon Skąd one się tam wzięły i po co? Czy zostały one zainstalowane łącznie z ROM-em i muszą pozostać, czy też można je spokojnie wykasować? Zajmują w zegarku około 2,5 MB. Część z nich na screenie: Edited September 30, 2018 by carburator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted September 30, 2018 Developer Share Posted September 30, 2018 Według mojej oceny to ikony aplikacji do powiadomień, zmień theme na telefonie i zobacz czy te ikony są inne na zegarku po synchronizacji, bo ikony aplikacji na zegarku przy powiadomienia są dokładnie takie jak ikony aplikacji na telefonie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carburator Posted September 30, 2018 Author Share Posted September 30, 2018 (edited) Na swoim Samsungu Galaxy Note 4 nie bawiłem się w zmianę tematów. Nawet takich aplikacji jak na ikonach to moje oczy nie widziały... Skopiowałem sobie cały katalog i spróbuję je usunąc z zegarka. Mam nadzieję, że nic się nie stamie? Edited September 30, 2018 by carburator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts