balcer Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 Jak mogę ściągnąć rom Stratos 2.0.11.1 PL nigdzie nie mogę znaleźć przycisku do zassania....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
szablix Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 Wrócić do podstawówki i nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balcer Posted September 27, 2018 Author Share Posted September 27, 2018 zamiast jakoś pomóc to poniżanie .... ręce opadają. Pisze, że plik nie istnieje. Może jakaś podpowiedź konstruktywna skoro skończyłeś 7 fakultetów!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted September 27, 2018 Developer Share Posted September 27, 2018 I nie znajdziesz Tam jest napisane dlaczego, ale te systemu też już nie pobierzesz bo jest nowszy, wszystko jest w dziale z Romami dla Stratosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szablix Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 8 godzin temu, balcer napisał: zamiast jakoś pomóc to poniżanie .... ręce opadają. Pisze, że plik nie istnieje. Może jakaś podpowiedź konstruktywna skoro skończyłeś 7 fakultetów!!! Żadne poniżanie, tylko brak cierpliwości. Każdy nowy użytkownik, który się rejestruje zadaje takie samo pytanie jak pobrać bo nie może. A wystarczy przejrzeć forum, poczytać tematy, a odpowiedź w 9/10 przypadków już została podana. Drugie notoryczne pytanie jakie się pojawia to pomocy ratunku, zegarek nie łączy się z komputerem co robić. Również na to pytanie padała odpowiedź z kilkadziesiąt razy. Trzeci notorycznie pojawiający się problem to mam zainstalowane sterowniki nadal się nie łączy. Po czym się okazuje, że problem leży znowu w braku czytania ze zrozumieniem zamiast instalować sterowniki adb setup 1.4.3 to instalują adb minimal. Reasumując, nie jest to poniżanie tylko, dosadne zwrócenie uwagi na własne lenistwo i brak jakiejkolwiek własnej inicjatywy. A po uzyskaniu odpowiedzi na wszystkie pytania i zainstalowania romu znika z forum i na tym jego aktywność się kończy. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts