jasko Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Witam.kilka dni temu nabyłem ten zegarek.jest problem ze wzbudzaniem...włączaniem się ekranu po dotknięciu w niego.Dotyk i funkcje przewijania działają.Ale jak zegarek pozostanie wyłączny t.zn.przechodzi w stan oczekiwanie nie można dotykiem wzbudzić ekranu z tarczą zegara.Tylko bocznym przyciskiem mogę to włączyć.Czy to jest normalne w tym modelu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted August 7, 2021 Administrator Share Posted August 7, 2021 Tak jest normalnie. Czyli jak "zablokuje" Ci ekran, to wybudza się tylko z przycisku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasko Posted August 7, 2021 Author Share Posted August 7, 2021 Dzięki uprzejmie.Trochę to denerwujące(lekko powiedziałem).Chociaż na ekranie gdzie jest możliwość wł.latarki czy wyboru intensywności świecenia tarczy,jest też ikonka z kłódką.U mnie jest zawsze ta kłódka zamknięta.Czy ona właśnie nie steruje blokadą dotyku? pozdro i jak coś wiesz pisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted August 7, 2021 Administrator Share Posted August 7, 2021 U mnie nie GTS po kliknięciu jej blokuje ekran i jest odpowiedni komunikat. Ale jak ekran mi się wygasi i po chwili zablokuje, to wybudzany tylko z przycisku. Mam wyłączone AOD i podświetlenie po ruchu nadgarstka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasko Posted August 7, 2021 Author Share Posted August 7, 2021 Jeszcze coś takiego.Cyferblat włączony...wyłączam go przyciskiem z boku.I teraz co dziwne, jak minie ok.5 sek.już dotykiem nie wzbudze zegarka.Przed tym czasem 5 sekund normalnie dotykiem wzbudza się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted August 7, 2021 Administrator Share Posted August 7, 2021 I to jest ok, tak ma być. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasko Posted August 8, 2021 Author Share Posted August 8, 2021 Dzięki jeszcze raz.Teraz już nie będę dalej kombinował:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts