Piotr432 Posted September 21, 2018 Share Posted September 21, 2018 Czy korzystając z funkcji jednego z programów sportowych można normalnie korzystać z zegarka ? Czyli tak, żeby wyświetlana była tarcza zegarka, a program sportowy działał w tle ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted September 21, 2018 Developer Share Posted September 21, 2018 nie ma takiej możliwości, pytanie na ten temat padło już wcześniej na forum, proszę korzystać w wyszukiwarki na forum lub przeglądać wątki, nie ma ich aż tak wiele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfor Posted September 21, 2018 Share Posted September 21, 2018 A to cudo tutaj nie da rady tego zrobić ? https://xiaomifans.pl/topic/37-dodatkowe-aplikacje/?page=2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr432 Posted September 23, 2018 Author Share Posted September 23, 2018 W dniu 21.09.2018 o 09:38, Kaudii napisał: nie ma takiej możliwości, pytanie na ten temat padło już wcześniej na forum, proszę korzystać w wyszukiwarki na forum lub przeglądać wątki, nie ma ich aż tak wiele Pace pracuje na androidzie, aplikacje powinny działać w tle. Czyli niedoróbka, a szkoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts