tomiq75 Posted September 20, 2018 Share Posted September 20, 2018 (edited) Witam od jakiegoś czasu występuje u mnie problem z wyświetlaniem ilości przewyższeń. Chodzi o to, że przy małej ilości kroków poziom przewyższeń wskazuje bardzo wysoki np. 9858 kroków a poziom 159 pięter. dodatkowo zauważyłem, że gdy sprawdzam barometr to pomiar jest niestabilny.... idzie strasznie w górę. robiłem factory reset nic nie pomogło Może nowy soft od @Kaudii pomoże jak zrobi? Edited September 20, 2018 by tomiq75 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koron Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 Podpinam sie do tematu, zaraz po kupnie zegarka wgralem rom PACEField 1.2.51. Czasami kiedy zejde i wejde 3 pietra to naliczy tylko jedno a za chwile kiedy tylko chodze po mieszkaniu naliczy przykladowo 20. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts