Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Zmiana ekranu podczas aktywności.

miki
 Share

Recommended Posts

Witajcie. Stratosa użytkuję od niedawna i nie mogę sobie poradzić z jedną rzeczą - jakoś ciężko mi uwierzyć aby się nie dało tego wykonać. 

Otóż jak przejść na inny ekran zegarka - powiedzmy np. na kompas w momencie kiedy mamy włączoną jakąś aktywność - powiedzmy chód - bez kończenia tej aktywności? Z góry dzięki. 

No właśnie - a przez to zegarek traci swoją funkcjonalność w jakiś trekkingach czy innych aktywnościach ????  Nie da się sprawdzić kierunku na kompasie, wysokości itp.

Może to kwestia ROMu? Bo jakoś nie wierzę żeby nie było to nikomu do tej pory potrzebne a tym bardziej nie wierzę żeby nie dało się tego zrobić programowo. Jest opcja "head back" ale konia z wozem temu kto powie do czego ona służy (u mnie powoduje wznowienie treningu - czyli to samo co resume i po użyciu ekran wchodzi na gps a opcja ta znika) 

@miki Head back to prostu powrót po swoich śladach. Zgubisz się np. W lesie i możesz po swoim śladzie wrocic do punktu początkowego. I z tego co pamiętam, to nie rozpoczyna się nowa aktywność, tylko kontynuowana jest ta sprzed kliknięcia opcji "Head back"

Edited by MitchRapp
  • Thanks 1