Developer Popular Post Kaudii® Posted November 27, 2017 Developer Popular Post Share Posted November 27, 2017 Witam wszystkich, miałem zamiar opuścić Forum z różnych względów, był nawet głos czy mamy zgodę na modyfikowanie aplikacji Amazfit Watch by zrobić z niej wersję PL oraz na modyfikowanie nazwy wersji i grafiki. Niestety nie mam takiej zgody stąd poniżej zamieszczam link do wersji 1.7.53-dev zgodnej z oryginałem, co do zawartości i grafik, jedyne co to jest dodany język PL, reszta jak w oryginale poza pomocą, w oryginalnej wersji jest ona po Chińsku tutaj dodałem pomoc po Angielsku z oryginalnej strony Huami. nie będę się rozpisywał na temat tej aplikacji bo wszyscy ją doskonale znacie Link Aplikacja zrobiona na potrzeby forum! Nie zezwalam na jej powielanie, publikację bez mojej zgody. Mówię stanowcze nie dla wykorzystywania w celach zarobkowych. Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Podziękowania dla zespołu za testy : @Lector , @Axon, @Artmaniak, @Jaremi, @Danq Masz ochotę postawić piwo - Kliknij 49 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts