Unr3al2 Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 Cześć, Mam taki problem, że po prawej/dolnej stronie nie działa mi dotyk. Nie jestem wstanie wejść do ustawień. Obecnie używam romu : [ROM] Stratos US_PL 2.0.1 by Kaudii. Miałem wgrany inny rom i dalej problem występuje. Jak już zaskoczyły ustawienia to przywróciłem ustawienia fabryczne ale to nic nie dało. Miał już ktoś taki problem i wie jak go rozwiązać? Jest jakaś kombinacja klawiszy by wejść do ustawień? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 Dotyk jest uszkodzony i nic nie poradzisz, jedynie reklamacja zegarka u sprzedawcy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unr3al2 Posted September 12, 2018 Author Share Posted September 12, 2018 Obawiam się, że reklamacja nic mi nie da, bo zegarek stracił gwarancję wgrywając polski rom. Zostaje mi z tym żyć. Na szczęście da się żyć z tym problemem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted September 12, 2018 Administrator Share Posted September 12, 2018 Spróbuj, a może nie będę dochodzić czy BOOTLOADER jest zablokowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 Wgraj oryginalny rom, zrób filmik, że nie działa poprawnie dotyk i domagaj się zwrotu. W przypadku większych chińskich sklepów być może nie sprawdzają stanu bootloadera (chociaż pewności nie ma) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unr3al2 Posted September 13, 2018 Author Share Posted September 13, 2018 Jeśli komuś przytrafi się ten problem, to jedna z opcji by wejść do ustawień to w aplikacji : Huami AMAZFIT Tool pokazać wszystkie aplikację. W zegarku pokaże się na końcu aplikacja która umożliwi wejść do ustawień. Ja mam odblokowanego bootloadera. Nie wiem czy to zadziała z zablokowanym bootloaderem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted September 13, 2018 Developer Share Posted September 13, 2018 zadziała bez problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts