Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Tarcze apk by Marek Zima

mareko
 Share

Recommended Posts

Hej,

Pewnie wszyscy już słyszeliście o http://amazfit.marekzima.com/

Facet ma bardzo fajne tarcze ale to Słowak i jest z nim ograniczony kontakt. Słabo rozumie po polsku albo nie chce mu sie odpowiadać na messengerze więc pytania zadam tutaj. Może ktoś ogarnie w czym rzecz.

Mam oryginalny ROM angielski 2.3.5 a w wymaganiach jest napisane ze ma być ROM z WOS2 or FW 2.8.X.Y

1. Co to za oznaczenia? Będę wdzieczny za wyjaśnienie.

2. Mam takie objawy, że niby tarcze działają ale w aktywnościach ekrany są popsute ale nie zawsze i nie do końca. Już wyjaśniam.

Po wgraniu tarczy wybieram aktywność Bieg i wszystko jest OK ale jesli potem wybiore aktywność Rower to już ekran z roweru nie wygląda tak jak powinien tylko są na nim tylko 2 pola, jak wybiore plywanie to też ekran jest popsuty a bieganie ciągle jest dobrze bo była to aktywność jako pierwsza wybrana po instalacji.

Teraz robie reboot i pierwsza aktywność jaką wybiore będzie miala ekran w porządku. Dowolna. Każda kolejna ma ekran popsuty, czyli np. wyświetal sie tylko jedno pole zamiast 6.

Czy ktoś mógłby mnie nakierować co jest nie tak?

Kwestie ROMu już ogarnąłem i na pewno mam dobry i kompatybilny. Plik pobrałem taki jak trzeba, czyli dla Stratosa tylko pozostaje ogarnąć dlaczego tak sie sypią ekrany aktywności. Może ktoś coś wymyśli. A czy nikt tutaj z posiadaczy Stratosów nie używa tych ekstra tarcz?

No właśnie ja nie potrafie zrozumieć dlaczego niektórzy nie mają problemów z tymi tarczami a ja mam pomimo tego samego hardwaru i softu.

Problem jest trudno zauważalny bo trzeba uruchamiać często więcej niż jedną aktywność a sporo właścicieli Stratosów nie uprawiają sportu.

Axon czy Ty odpalałeś min. 2 aktywności mając te tarcze? Bo pierwsza aktywność nie daje oznak błędu. Dopiero kolejne.