mareko Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 Hej, Mojego Stratosa musze odesłać na gwarancji do Chin. Pewnie to troche potrwa ale bede walczył o zwrot kasy. Nie wiem czy ktoś ma doświadczenie czy oni sie bawią w naprawy lub wymiany sprzetu i odsyłanie przez pół świata czy oddają raczej głównie kasę? Chciałem kupić coś w PL ale z pewnego źródła tak aby w razie gwarancji nie zostać na lodzie. Orientuje sie ktoś czy jest jakiś oficjalny dystrybutor na PL? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niezmierny Posted August 30, 2018 Share Posted August 30, 2018 Poszukaj na ceneo.pl Jest kilka sklepów, które oferują Amazfit Stratos. Odnośnie realizacji gwrancji w tych sklepach, musisz już szukać i opiniach innych kupujących. Jednak nie powinno być problemu - prawo jest po naszej stronie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareko Posted August 30, 2018 Author Share Posted August 30, 2018 co z tego ze prawo po mojej stronie, przeciez nikt normalny nie bedzie jechal na rozprawe do Chin wole zeby mi oddali kase zamiast naprawiali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niezmierny Posted August 30, 2018 Share Posted August 30, 2018 Miałem na myśli realizację gwarancji zegarka zakupionego w polskim sklepie. Pytałeś przecież o polską dystrybucję stratosa. Odnośnie reklamacji w Chinach, to musisz się kontaktować ze sklepem. Nikt nie jest w stanie przewidzieć jak twój sprzedawca załatwi sprawę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareko Posted August 30, 2018 Author Share Posted August 30, 2018 a czy ktoś orientuje sie czy jest oficjalny polski dystrybutor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted August 30, 2018 Administrator Share Posted August 30, 2018 To jest oficjalny dystrybutor Xiaomi na Polskę. http://www.abcdata.com.pl/xiaomi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tecafynlamron Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 Witam Ja kupiłem Stratosa w Avansie: https://www.avans.pl/smartwatche/smartwatch-xiaomi-amazfit-2-stratos-czarny,id-1128409 Jak z gwarancją to nie wiem bo póki co nie mam żadnych problemów z zegarkiem. Jestem zadowolony, menu w j. angielskim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emer Posted April 16, 2019 Share Posted April 16, 2019 Nie chciałem zakładać nowego topica ... chyba widać w ostatnich dniach na ceneo lekki trend do tanienia Stratosa - jakieś 5-10% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mswiniuch Posted April 16, 2019 Share Posted April 16, 2019 Na Allegro pewnie jakieś okazje można złapać bo można było przez chwilę kupić Stratosa za około 460PLN z dostawą z Polski i Hiszpanii. Mogą się teraz te zegarki pojawiać niby że z polskiej dystrybucji w lepszych cenach.... Ja za swojego dałem 497PLN bez większych kombinacji. To było w urodziny Aliexpress. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts