mareko Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 Hej, Temat dotyczy Stratosa Amazfit Pace 2 Mam od kilku tygodni kłopot z którym nie potrafie sobie poradzić. Podłączam do ładowarki i zegarek ewidentnie ma jakiś kłopot z dobrym stykiem miedzy ładowarką a punktami kontaktowymi na zegarku. Wygląda to tak, że w trakcie ładowania sie jakby rozłącza, po chwili znowu włącza, pod windowsem wyskakuje okienko ze urzadzenie USB nie rozpoznano, za chwile już ok po chwili w ogóle go nie widzi. Czasem stanie na 50% i stoi 20 minut, ja odepne zegarek od ładowarki i znowu podepne to idzie dalej a czasami nie idzie dalej. Styki mam czyste bo co 2 dni przemywam spirytusem, najpierw robiłem to patyczkiem do uszu, potem zauważyłem, że lepiej sie sprawdza drewniana wykałaczka, zamoczona w spirytusie którą można styki oczyścic także troche mechanicznie. To wszystko jednak nie pomaga na dłuższą metę i każde ładowanie to szopki z odłączaniem, i podłączaniem, podładuje chwilę i znowu musze zaglądać czy sie ładuje i tak w kółko. Od kilku dni już w ogóle nie moge wgrać muzyki bo ciągle windows krzyczy, że nie rozpoznano urzadzenia USB. Potrafi ktoś pomóc i coś skutecznie zaradzić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts