Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Tarcze apk do AMAZFIT Stratos

Zwolas
 Share

Recommended Posts

Witam,

Z góry przepraszam jeżeli powielam wątek lub nie potrafię czegoś odnaleźć na forum jednak podkreślam, że się starałem  :). Chodzi mi o wgrywanie nowych tarcz ale nie .wfz a .apk. Jak instalować apki na stratos? możecie przekierować mnie na jakiś konkretny wątek lub udzielić instrukcji krok po kroku??

Z góry dziękuję za pomoc 

W dniu 19.08.2018 o 10:17, korno napisał:

W telefonie i na stratosie musisz zainstalować tarcze.

Na stratosie instalujesz przez apk instaler na komputerze.

Ale zauważyłem, że tarcze instalowane potrafią się same przełączyć czasem.

W telefonie chyba nie musisz, ja instalowałem tylko na stratosie i po wejściu do aplikacji na telefonie i zsynchronizowaniu danych sama się tam pojawiała.

I faktycznie zauważyłem, że czasem nagle w sleep mode podmienia się na jedną z zainstalowanych przez ADB (po wybudzeniu pojawia się wybrana przeze mnie, ale gdy znów wejdzie w sleep mode, to pokazuje się ta z adb) - trzeba wtedy wybrać inną tarczę i ponownie tą którą się chce, i sleep mode już jest właściwy)

• Developer

Tarcze instaluje się tylko na zegarku, aplikacja w telefonie pobiera info o tarczach z zegarka i udostępnia je  u siebie, co do tarcz instalowanych z plików apk, po ich instalacji należy wyłączyć i włączyć zegarek by uniknąć takich rzeczy, co nie znaczy, że nie wystąpią już nigdy, czasami się zdarza coś takiego.

u mnie po zainstalowaniu kilka tarcz apk pojawił sie problem z treningami, otóż po 15 sekundach treningu pojawia sie tylko okno z czasem i nic poza tym.

Po restarcie zegarka, pierwsza aktywnośc uruchomiona działa poprawnie , wszystkie inne mają tę przypadłość.

Instalując kiedyś tarcze od jednego z dev była na jego stronie informacja że zaleca instalacje max dwóch tarczy APK. Miałem zainstalowane dwie i nic się nie działo.

Z perspektywy czasu widzę że te APK są coraz lepsze ale i tak nadal robią śmietnik w systemie.