arkosw Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 (edited) Witam. Kupiłem żarówkę xiaomi filament tyle że nie mogę jej dodać do mi home, aplikacja yeelight połączone bez problemu. a w mi home są praktycznie wszystkie żarówki oprócz tej mojej. hub - aqara hub z europejską wtyczką czyli bodajze v2. Da sie to połączyć ? I przy okazji pytanie nr 2 . Chciałbym połączyć urządzenia bluetooth żeby działały bez łączenia z telefonem. Co muszę dokupić żeby łączyło mi bluetooth z wifi ?? Z tego co sie orientuje to lampka nocna posiada i to i to, bedzie to tak działało jak myślę ? Edited June 15, 2021 by arkosw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkosw Posted June 17, 2021 Author Share Posted June 17, 2021 Gdyby ktoś miał podobny problem to trzeba sie na chiński serwer przełączyć. Ale po przełączeniu za cholere mi nie znajduje aqary m1s ( tej z wtyczką EU ) po 2 godzinach odpuściłem sobie, znalazłem starą aqare hub z chińską wtyczką i na niej sie wszystko udało Co do łączenia bluetooth z systemem aqary nadal nie znalazłem odpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted June 17, 2021 Developer Share Posted June 17, 2021 nie masz m1s, masz aqara hub. zainstaluj sobie moda mi home bedziesz mial wszystko na 1 regionie. do sensorow ble dowolna bramka ble (pasywne przekazywanie informacji do chmury). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts