Klaku007 Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 (edited) Mam budzik czarny z białymi napisami "zimi.clock.myk01" oraz czujniki temperatury i wilgotności te kwadratowe z wyświetlaczem. Budzik ma bramkę ble i do 31.05.2021 wszystko działało jak trzeba budził łączył się z czujnikami temperatury i zczytywal z nich dane. Teraz od 01.06.2021 gdy wchodzę w ustawienia ble nie wykrywa żadnego czujnik. Dane są nieaktualne. Tak jak by budzik przestał je wykrywać chociaż są dostępne w aplikacji. Jak to naprawić przełączałem już region na Rosję. Używam apki zmodowanej Ok juz wiem przeczytalem zablokowali bramki nieoficialne na eu. Po przełączeniu na chiny zegarek paruje się z czujnikami tylko ze wolno działa. Edited June 6, 2021 by Klaku007 Rozwiązanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted June 5, 2021 Developer Share Posted June 5, 2021 zablokowali wszedzie, gdzie dane urzadzenie oficjalnie nie wystepuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piteron Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 2 godziny temu, rezmus napisał: zablokowali wszedzie, gdzie dane urzadzenie oficjalnie nie wystepuje. Brawo oni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts