jacek1791 Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Witam, narobiłem trochę bałaganu i nie wiem jak to odkręcic. Mianowicie najpierw zalogowałem się do Amazfit Watch CN przez maila, następnie zainstalowałem wersję ze sklepu i zalogowałem się przez konto Google i zrobiłem trochę wyników sportowych. Teraz chciałbym przejść na wersję CN PL i zalogować się przez Google aby zsynchronizować wyniki spotrowe i otrzymuję komunikat że zalogowanie napotkało anomalię, tak samo nie mogę się już zarejestrować przez Google bo też anomalia. Czy jest jeszcze jakaś możliwość aby na wersji CN PL zalogować się tak jak do wersji ze sklepu i szynchronizowac dane? Myślę że ta anomalia to przez wcześniejsze zarejestrowanie się przez email a później przez Google ale na ten sam adres email. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted August 8, 2018 Developer Share Posted August 8, 2018 jeżeli masz zamiar logować się przez konto Google lub Facebook to musisz korzystać z wersji oryginalnej, na wersjach PL Googole i Facebook rozpoznają aplikacje najprawdopodobniej jako nieoryginalną i dlatego nie pozwalają na zalogowanie, co jest bardzo prawdopodobne bo apka nie jest podpisana kluczem producenta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek1791 Posted August 8, 2018 Author Share Posted August 8, 2018 Dzięki, rozumiem że już tak musi być przy modach, to podobnie jak z modowanym Spotify gdzie nie można zalogować się przez google i facebooka tylko przez adres. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted August 8, 2018 Developer Share Posted August 8, 2018 niestety tak, maja ścisłą weryfikację aplikacji , które chcą się logować , każda niezgodność w kodzie powoduje odmowę zalogowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts