freshus Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Witam wszystkich forumowiczów. Kupiłem zegarek Amazfit stratos i nie działają w nim ikony ustawień i podświetlenia zgodnie z załączonym poniżej filmem. Pomoże ktoś coś. https://www.youtube.com/watch?v=mxlyMO_QWkc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted August 5, 2018 Developer Share Posted August 5, 2018 Zrób faktory reset i zobacz jak się będzie zachowywać Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Wygląda tak jakby prawa strona ekranu nie działała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted August 5, 2018 Developer Share Posted August 5, 2018 tak wygląda, ale nie wiemy czy padł dotyk czy w plikach się coś powaliło, może po FR wróci do normy, jak nie sprawdzi to się nie dowiemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
freshus Posted August 5, 2018 Author Share Posted August 5, 2018 Macie rację dotyk nie działa. Sprawdziłem na ekranie pogody, że nie mogę wybrać dnia w tym miejscu tylko wybiera się dzień sąsiedni. Nie wpadłem na to. Próbowałem flaszować różnymi romami a nie wpadłem na tak prozaiczną rzecz. Dzięki wielkie wiem już co robić. Temat można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts