choobec Posted May 29, 2021 Share Posted May 29, 2021 Witam. Nie mogę znaleźć odpowiedzi na mój problem - jeżeli jest to przepraszam za spam i proszę o linka :) Od kilku dni posiadam Amazfit Stratos w wersji global. Zegarek posiada ROM w wersji 2.3.4.3, która nie posiada języka polskiego. Niestety przy próbie aktualizacji czy z poziomu aplikacji na tel czy z poziomu zegarka kończy się komunikatem, że zainstalowana wersja jest najnowsza. Nie za bardzo się znam na wgrywaniu customowego ROMu, więc póki co wolałbym odpuścić. Jakieś pomysły? Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasyyll Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Kurcze mam ten sam problem. Amazfit pisze o przywróceniu ustawień fabrycznych, naładowaniu zegarka i kolejna próbę. Niestety to nic nie pomaga. Czy jedyna opcja aktualizacji to wgranie jej samemu z poziomu pc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertos Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 (edited) Witam, miałem ten sam problem (pewnie z tej samej okazji nawet kupiliśmy), w końcu znalazłem plik OTA_2.3.4.3_2.3.11.0.zip którym skutecznie zrobiłem aktualizację do wersji 2.3.11.0 (bez odblokowywania zegarka), później już pliki z xda i tak do najnowszej wersji 2.3.13.0 Edited June 1, 2021 by Robertos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
choobec Posted June 1, 2021 Author Share Posted June 1, 2021 6 godzin temu, Robertos napisał: Witam, miałem ten sam problem (pewnie z tej samej okazji nawet kupiliśmy), w końcu znalazłem plik OTA_2.3.4.3_2.3.11.0.zip którym skutecznie zrobiłem aktualizację do wersji 2.3.11.0 (bez odblokowywania zegarka), później już pliki z xda i tak do najnowszej wersji 2.3.13.0 Bardzo dziękuję za pomoc. Twoim sposobem zaktualizowałem zegarek do najnowszej wersji. Każdemu kto ma ten problem polecam iść ścieżką podaną przez @Robertos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts