Administrator Popular Post Lector Posted July 27, 2018 Administrator Popular Post Share Posted July 27, 2018 Skrypt może być blokowany przez antywirusa. Wszystko co robisz, robisz na swoją odpowiedzialność - autor nie ponosi żadnej odpowiedzialności. Autor dołożył wszelkich starań, aby skrypt działał poprawnie. Powstał on z myślą o osobach bojących się lub nie chcący wpisywać ręcznie komend ADB. Dzięki temu TOOLowi możemy zrobić: BOOTLOADER - sprawdzić stan - uzyskać pomoc w odblokowaniu - odblokować (wpisujemy tylko kod z maila) Robienie ROOTa Wgrywanie Custom ROM - innego niż od @Kaudii Zmienić język Pokazać kod QR Zrobić Factory reset Zrobić kalibrację baterii Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. 929 69 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted July 27, 2018 Author Administrator Share Posted July 27, 2018 Odblokowanie BOOTLOADER: Wgrywanie Custom ROMu: 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted July 27, 2018 Author Administrator Share Posted July 27, 2018 W fazie testów wersja dla Windows 10: dodanie robienie ROOTa opcja wgrywania Custom ROMów jeżeli któraś funkcja potrzebuje ROOTa, to testuje czy zegarek ma, jeżeli nie ma to wgrywa ROOT jeżeli BOOTLOADER jest odblokowany 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szablix Posted July 28, 2018 Share Posted July 28, 2018 Niestety na W7 u mnie nadal ten sam efekt po przejsciu z cmd na aplikacje na niebieskim ekranie si e wysypuje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted August 7, 2018 Author Administrator Share Posted August 7, 2018 Wstawiłem poprawiony, proszę o sprawdzenie. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szablix Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 Osobiscie moge przetestowac na win7 najwczesniej jutro bo na chwile wracam do domu. @Lector na czym ma polegac kalibracja baterii ? Bo z tego co mi wiadomo baterie li-on czy -poly nie wymagaja formowania. Wiec jestem mega ciekawy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted August 7, 2018 Author Administrator Share Posted August 7, 2018 Tak jak u @S3V3N na kasowaniu pliku ze statystykami. Dodałem to właśnie dziś. Do tego czasu to może rozbiję to na dwie wersje do pobrania dla win10 i innych. Bo niestety nie widzi pewnych elementów. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted August 7, 2018 Developer Share Posted August 7, 2018 na Win 7 niestety się wyłącza, 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted August 7, 2018 Author Administrator Share Posted August 7, 2018 Poprawka w pierwszym poście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maku25 Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 U mnie na win 7 hula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted August 29, 2018 Author Administrator Share Posted August 29, 2018 ROOTa nie zrobisz, nie mam tego jeszcze zrobionego. ROOTa robi nasz instalator ROMów od @Kaudii, wystraszy przerwać przy wgrywaniu plików ROMu na zegarek. Wgranie ROOTa jest tymczasowe do restartu zegarka, aby był na stałe to ROM musi już zawierać ROOTa (dla przykładu nasz). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted August 30, 2018 Developer Share Posted August 30, 2018 Wystarczy przerwać gdy sprawdzi, że są wszystkie pliki, nie trzeba ich wgrywać na zegarek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skavenn Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Cześć, Gdy wklejam STRATOS bootloader unlock code + enter , program się wyłącza i nic się nie dzieje. Po ponownym sprawdzeniu przez UniversalTools czy odblokowało, komunikat 'unlocked: no'. Coś chyba robię źle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted September 1, 2018 Author Administrator Share Posted September 1, 2018 Nie wiem, u mnie działa. Zamiast wklejać kod to otwórz drugie okno CMD i wklej całą otrzymaną komendę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted September 6, 2018 Developer Share Posted September 6, 2018 masz to napisane w mojej cytowanej wiadomości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted September 9, 2018 Author Administrator Share Posted September 9, 2018 Osobą którym działa wersja na Windows 10 i są chętni do testowania zapraszam do zgłaszania się. Mam już chyba wersję finalną, ale padł mi drugi Pace (tzn mam już uszkodzone dwa) i nie wszystko mogę sprawdzić. Spokojnie nie padły od skryptu, nie wytrzymały kontaktu z wodą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted September 10, 2018 Author Administrator Share Posted September 10, 2018 W drugim poście dałem filmiki z działania na Windows 10, wersja All jest bez kolorów, bez dźwięków i bez polski znaków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted September 13, 2018 Author Administrator Share Posted September 13, 2018 W pierwszym poście nowe wersję z dodanym: robienie ROOTa wgrywanie Custom ROMu - innego niż od @Kaudii Niestety nikt nie zgłosił się na testy, więc tylko testowane prze ze mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikey Posted September 18, 2018 Share Posted September 18, 2018 Potestuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelt Posted September 18, 2018 Share Posted September 18, 2018 Potestowałem na 10 zdjąłem blokadę w parę sekund. Idealnie odesłało mnie do strony na zasadzie kopiuj- wklej, wysłałem wniosek, jedynie w nr wersji os musiałem wpisać tylko numerki i wywalić pozostałe litery. I co ciekawe mail przyszedł momentalnie także od razu mogłem działać. Dzięki czemu blokada w parę minut padła. Przydałaby się możliwość instalacji dodatkowych apek ale to można zrobić w apk installer chociaż jakby tu było można też podmieniać systemowe na nowsze wersje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwierze Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 (edited) Wgrywanie ROOTa ROOT jest tymczasowy i jest on do ponownego uruchomienia zegarka. Pojawi sie ponizszy komunikat, jest to normalne. FAILED (status read failed (Too many links)) < waiting for device > downloading 'boot.img'... FAILED (data transfer failure (Too many links)) finished. total time: 1.856s Edited October 16, 2018 by zwierze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted October 16, 2018 Author Administrator Share Posted October 16, 2018 Aby wgrać ROOT to BOTLOADER musi być odblokowany. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodek1 Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Program dobry ma w sobie wszystko. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the4anoni Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Czy jeżeli mam Win 10 to mogę użyć wersji all ? Po co dwie wersje jeśli all obsługuje Win 10 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted November 24, 2018 Author Administrator Share Posted November 24, 2018 Dwie wersje bo w Win10 podobają mi się kolory 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts