rcienio Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Tez macie problem z polaczeniami przychodzacymi, mianowicie nie wyswietla sie nazwa odbiorcy a tylko numer telefonu... Telefon xiomi z softem xiaomi.eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vito100 Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 42 minuty temu, rcienio napisał: Tez macie problem z polaczeniami przychodzacymi, mianowicie nie wyswietla sie nazwa odbiorcy a tylko numer telefonu... Telefon xiomi z softem xiaomi.eu mi pomogło przerobienie wszystkich kontaktów z googla do formatu: +48 XXX XXX XXX. Najpierw robiłem ręcznie, a potem znalazłem program do hurtu https://play.google.com/store/apps/details?id=br.com.webflush.contactformat 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted November 24, 2017 Developer Share Posted November 24, 2017 Pisałem już gdzieś kiedyś o tym, nr telefonu musi być zapisany w telefonie bez +48 czyli nr kierunku kraju, oraz bez spacji, a dwa, że czasami operator z automatu dorzuca +48 i wówczas wyświetla się nr telefonu a nie dzwoniący, u mnie większość wyświetla się po nazwie, kilka tylko nr jako nr pomimo iż mam zapisane zgodnie z tym co napisałem wcześniej i tak jest wtedy +486......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vito100 Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 to dziwne. Ja przerobiłem na +48 XXX XXX XXX i mam WSZYSTKO z nazwą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted November 24, 2017 Developer Share Posted November 24, 2017 No u mnie odwrotnie, ale to może wskazywać tylko i wyłącznie na to, że trzeba samemu pokombinować i znaleźć odpowiednie ustawienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Zależne jest to też od operatora I to temat do dyskusji ogólnej, a nie odnośnie ROMU - gdyż jest to na każdym sofcie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 (edited) A fb messenger i jego powiadomienia o wiadomosci? Kiedyś miałem normalnie wiadomość, a teraz cos na zasadzie: 2 dymki czatu, a jak przewine to jeszcze jest data 1970/01/01 jakoś tak.. Edited November 24, 2017 by Gravis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Napisz do Huami może Ci pomogą! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danielss23 Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Witam, Jakie powiadomienia wyświetlają się na zegarku? Czy można odpowiedzieć z poziomu zegarka? Nie mam jeszcze zegarka i zastanawiam się nad możliwościami powiadomień. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Ustawiasz z jakich aplikacji chcesz mieć powiadomienia. Jeśli chodzi o odpowiedź np na SMS, to nie ma takiej możliwości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts