Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Recommended Posts

Jest "nowy" instalator, który ma być bardziej czytelny który dokładnie pokazuje co się aktualnie dzieje.

Jakby ktoś miał jakieś uwagi lub sugestie chętnie wysłucham na PW.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja dostaje taki komunikat jak na screenie ale po wpisaniu ręcznie w przeglądarkę idzie dalej. Próbował z uprawnieniami i bez. Poprzednie aktualizacje nie miały tego problemu

Przechwytywanie.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zapewne domyślna przeglądarka to Chrome :P

Zmień na Firefox lub IE lub Edge.

Możesz ręcznie przepisać adres, ważne nie pomyl się z numerem seryjnym.

Share this post


Link to post
Share on other sites

niestety, nie lubie chrome, a to jest kolejny powód dla którego nie warto jej używać, Google ma inne spojrzenie na wiele spraw

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

też wole inną przeglądarkę ale google uzależniło mnie synchronizacją z androidem i kilkoma funkcjami

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja nie synchronizuję z google a z chmura od Xiaomi, google chrome same zachowuje się czasem jak wirus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wszystko poszło OK. Dzięki za wspaniałą robotę. Na początku zegarek trzeba rozparować z telefonem. Wg mnie powinno być jeszcze info, że na końcu trzeba w zegarku przywrócić ustawienia fabryczne. W przeciwnym przypadku, przynajmniej u mnie, nie chciał pokazać się kod QR.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jak rozparowujesz w aplikacji robi się FR i powinien być QR na blacie, ale to mogę dodać do instalatora, jutro poprawię i nie trzeba będzie pisać, instalator na końcu sam to zrobi

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Używam wyłącznie chroma od dłuższego czasu :) z generowanie klucza zarówno przy stratosie jak i pace nie miałem problemów. Więc to nie kwestia samej przeglądarki.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zainstalowałem przez chrome, i nie rozparowałem zegarka,  przy instalacji sam się odłączył od telefonu, wszystko poszło gładko.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Użytkownik zablokowany!

bartex09 posiadasz blokadę w generatorze kodów.
W celu rozwiązania problemu napisz do nas na forum.

W jaki sposób mogę odblokować generator kodów?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Czy w tym romie coś więcej jest zmienione w stosunku do romu z xda (szczególnie chodzi o gps)? Ten z xda nadal nie działa tak jak powinien tzn. po zgubieniu sygnału gps nie potrafi wznowić aktywności. WOS 2.0 - 2.6.1 też się tak zachowywał. Być może to kwestia autopauzy która w przypadku zaniku sygnału gps się włącza i nie ma możliwości kontynuacji aktywności.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 godzin temu, bartex09 napisał:

Użytkownik zablokowany!

bartex09 posiadasz blokadę w generatorze kodów.
W celu rozwiązania problemu napisz do nas na forum.

W jaki sposób mogę odblokować generator kodów?

Odkupiłeś zegarek ?? Musisz porozmawiać z @Kaudii

6 minut temu, Pankrat napisał:

Czy w tym romie coś więcej jest zmienione w stosunku do romu z xda (szczególnie chodzi o gps)? Ten z xda nadal nie działa tak jak powinien tzn. po zgubieniu sygnału gps nie potrafi wznowić aktywności. WOS 2.0 - 2.6.1 też się tak zachowywał. Być może to kwestia autopauzy która w przypadku zaniku sygnału gps się włącza i nie ma możliwości kontynuacji aktywności.

Nie zauważyłem, problemów z gps na tym romie. Z tego co mi wiadomo @Kaudii wgrywał fix gps, żeby szybciej łapał.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 godziny temu, szablix napisał:

Nie zauważyłem, problemów z gps na tym romie.

Rozumiem, że po utracie gps podczas treningu - łapie ponownie sygnał bez przerywania ćwiczenia? Muszę zainstalować chyba ten rom i sprawdzić...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nigdy, mi nie zgubił sygnału podczas treningu. Raz była sytuacją, że po uruchomieniu treningu, start się opóźnił, gps się sam wyłączył ale podczas uruchamiania ponownie treningu gps się włączył momentalnie. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Witam nie wiem czy to wina romu ale przestał mi działać dotyk musiałem wgrać oryginała 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cześć, na wstępie witam i bardzo proszę o wyrozumiałość - jestem tutaj nowy.

Kupiłem Stratosa na prezent dla nieco starszej osoby i wygodniej działałoby się jej z PL Menu. dlatego próbowałem ściągnąć ROM, ale ani na Chrome, ani na Edge nie mogę go pobrać - również z sekcji dla Pace.

Czy ktoś może mnie poratować w jaki sposób to zrobić?

Pozdrawiam

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 godzin temu, szablix napisał:

Nigdy, mi nie zgubił sygnału podczas treningu. Raz była sytuacją, że po uruchomieniu treningu, start się opóźnił, gps się sam wyłączył ale podczas uruchamiania ponownie treningu gps się włączył momentalnie. 

Ale czasami gubi gps w tunelu lub jak sie wejdzie do budynku. ja jechalem rowerem przez tunel przez ok minute i zgubil gps, potem przestal mierzyc trening.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Witam, jestem tutaj nowy i  mam pytanie czy trzeba odblokowywać jakoś zegarek przed instalacją ROMu? 

Edited by Partyzant

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minuty temu, Partyzant napisał:

Witam, jestem tutaj nowy i  mam pytanie czy trzeba odblokowywać jakoś zegarek przed instalacją ROMu? 

Tak musisz sprawdzić czy masz zablokowany bootloader i jak masz to musisz odblokować potem możesz instalować rom

Share this post


Link to post
Share on other sites
W dniu 29.07.2018 o 20:42, szablix napisał:

Nigdy, mi nie zgubił sygnału podczas treningu. Raz była sytuacją, że po uruchomieniu treningu, start się opóźnił, gps się sam wyłączył ale podczas uruchamiania ponownie treningu gps się włączył momentalnie. 

Czy podczas treningu masz włączoną autopauzę?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Witam wszystkich.

Zegarek Amazfit pace dotarł do mnie wczoraj. Dziś postanowiłem zainstalować rom z tego tematu. Wszystko poszło gładko, jest jedno ale, mianowicie po zmianie softu bateria ładuje się do 99%. Czy coś poszło nie tak?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...