Qlimax1234 Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Cześć, mam problem z hubem. Dzisiaj do mnie przyszedł, podlączyłem go wszystko poszło ok i chciał w aplikacji Aqara Home żebym go zaktualizował. No to kliknąłem update wszystko poszło ok i nagle na hubie wyłączyło się światełko a na aplikacji dostalem komunikat że urządzenie nie odpowiada. Teraz próbuje zrobić hard reset ale zupełny brak reakcji, swiatlo sie włacza na chwile po czym sie wyłącza, ale w sieci wifi widzę sieć o takiej nazwie: "lumi-gateway-aqhm02_miapD891". Proszę o pomoc bo nie wiem czy odsyłać na gwarancję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted May 19, 2021 Developer Share Posted May 19, 2021 jak masz taka siec to zobacz, czy sparujesz. jak nie to cos jest nie tak z aqara hub eu i ostatnia aktualizacja. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlimax1234 Posted May 19, 2021 Author Share Posted May 19, 2021 1 minutę temu, rezmus napisał: cos jest nie tak z aqara hub eu i ostatnia aktualizacja. kolejny brick. Czyli co teraz? Oddać na gwarancję? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted May 19, 2021 Developer Share Posted May 19, 2021 zobacz, czy sparuje sie z apka, bo nazwa sieci oznacza tryb parowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlimax1234 Posted May 19, 2021 Author Share Posted May 19, 2021 Na iOS nie łączy sie wcale, a na androidzie wykrywa ją, ale podczas kroku "Sending network access information" wywala błąd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted May 19, 2021 Developer Share Posted May 19, 2021 cos jest nie tak z tym ostatnim ota. w innym temacie 2 osoby zlapaly po nim bricka. nie radze poki co aktualizowac aqara hub do 3.1.2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlimax1234 Posted May 19, 2021 Author Share Posted May 19, 2021 Jest możliwość przywrócenia do starszej wersji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts