mufek Posted May 3, 2021 Share Posted May 3, 2021 Witam Proszę o pomoc i wyrozumiałość jezeli temat był juz omawiany. Od 2 dni nie działa mi wyswietlacz. Pokazuje tylko dolna kreske albo zielona albo czerwona. Przez aplikacje wszystko widze. Laczy bez problemu. Moge zmieniac all. Rozebralem wszystko na czesci pierwsze i wszystkie wtyki sa ok. Co dziwne to jak wyjme filtr i zaloze klapke to oczyszczacz dziala i normalnie mozna wlaczyc. Zdjecia: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mufek Posted May 3, 2021 Author Share Posted May 3, 2021 (edited) A co mam wlaczyc? W opcjach jest tylko wlacz/wylacz. I dziala. Edited May 3, 2021 by mufek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mufek Posted May 4, 2021 Author Share Posted May 4, 2021 (edited) Heh. Jak pisze przeciez ze nie dziala wyswietlacz i niczym nie idzie go uruchomic. Jak wylacze przyciskiem z tylu to znika zielona/czerwona kreska. Jak wlacze to tylko kreska sie pojawia i nic wiecej. W apce to samo: Edited May 4, 2021 by mufek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allel Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Hmm… a z głupa zapytam - czy próbowałeś z nowym filtrem? Bo aplikacja wskazuje że filtr się skończył, wydaje mi się że miałem podobnie wtedy. Inna sugestia to odpięcie z MiHome, a potem przypięcie na nowo. Filtr na pewno oryginał? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mufek Posted May 7, 2021 Author Share Posted May 7, 2021 Tak. Dzialal normalnie przez jakis czas. Moze z 4 miesiace. Ale jak mialem poprzedni filtr zuzyty to walilo info na wyswietlaczu ze trzeba wymienic. Sprawdze na innym filtrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macieks28 Posted March 21, 2022 Share Posted March 21, 2022 Udało się coś z tym zrobić? Mam ten sam problem. Robilem kilkukrotny reset do fabryki przez trzymanie obu przycisków po 6 sekund, wywalalem z mihome i nic nie pomogło. Może kiedyś ktoś dojdzie o co w tym chodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNN Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 W dniu 21.03.2022 o 23:22, macieks28 napisał: Udało się coś z tym zrobić? Mam ten sam problem. Robilem kilkukrotny reset do fabryki przez trzymanie obu przycisków po 6 sekund, wywalalem z mihome i nic nie pomogło. Może kiedyś ktoś dojdzie o co w tym chodzi. Cześć. Napisałem do Ciebie PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mufek Posted September 18, 2022 Author Share Posted September 18, 2022 macieks28 i NNN Jest sposob na ten problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNN Posted October 11, 2022 Share Posted October 11, 2022 Odpisałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czerskey Posted August 11 Share Posted August 11 Moge prosic o rozwiązanie tego problemu? Mam to samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts