Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Yeelight Ambience Lamp YLFW01YL

sergi
 Share

Recommended Posts

Występująca pod jakże różnorodnymi nazwami (wklejam je żeby wyszukiwarka zadziałała).
Yeelight Candela Atmosphere Lamp (x-kom)
Ambience Candela Yeelight (aze)
Xiaomi Yeelight Atmosphere Lamp (mi-store, mimarkt)
Na pudełku i w instrukcji nazywa się jak w temacie (plus symbol)

Moje pytanie jest nastepujące:
1. Na pudełku tremperatura określona jest na 1800 K (podobnie w aze i x-komie gdzie kupowałem), zaś w mi-store i mimarkt na 1600 K. Z racji zamknięcia sklepów nie mogę sprawdzić jak to u nich na pudełku wygląda. Może ktoś kupował w którymś z tych sklepów i jest w stanie sprawdzić. Ale... przede wszystkim jaki jest kod produktu na pudełku (spodzie lampy) z tych sklepów. Czy YLFW01YL? Czy "candele" z autoryzowanych mistorów i mimarktów mają taki sam symbol jak z np. aze czy x-komu?

2. Candela bez problemu łączy sie z aplikacją Yeelight. Klikam plus + i widzę świecę (po włączeniu przełącznika na BLE), dodaje ją i mam. Natomiast w apce Xiaomi nie widać jej (świecy) po zresetowaniu tejże, a co więcej, nie ma jej (świecy) w urządzeniach do dodania po kliknięciu plus +
Jak dodać świecę do apki Xiaomi?

Edit: Wyczytałem, że nie ma możliwości podłączenia tej lampki do aplikacji MiHome ani do brakmki z BLE. Słabo :(

Edited by sergi

• 11 months later...