sergi Posted April 23, 2021 Share Posted April 23, 2021 (edited) Występująca pod jakże różnorodnymi nazwami (wklejam je żeby wyszukiwarka zadziałała). Yeelight Candela Atmosphere Lamp (x-kom) Ambience Candela Yeelight (aze) Xiaomi Yeelight Atmosphere Lamp (mi-store, mimarkt) Na pudełku i w instrukcji nazywa się jak w temacie (plus symbol) Moje pytanie jest nastepujące: 1. Na pudełku tremperatura określona jest na 1800 K (podobnie w aze i x-komie gdzie kupowałem), zaś w mi-store i mimarkt na 1600 K. Z racji zamknięcia sklepów nie mogę sprawdzić jak to u nich na pudełku wygląda. Może ktoś kupował w którymś z tych sklepów i jest w stanie sprawdzić. Ale... przede wszystkim jaki jest kod produktu na pudełku (spodzie lampy) z tych sklepów. Czy YLFW01YL? Czy "candele" z autoryzowanych mistorów i mimarktów mają taki sam symbol jak z np. aze czy x-komu? 2. Candela bez problemu łączy sie z aplikacją Yeelight. Klikam plus + i widzę świecę (po włączeniu przełącznika na BLE), dodaje ją i mam. Natomiast w apce Xiaomi nie widać jej (świecy) po zresetowaniu tejże, a co więcej, nie ma jej (świecy) w urządzeniach do dodania po kliknięciu plus + Jak dodać świecę do apki Xiaomi? Edit: Wyczytałem, że nie ma możliwości podłączenia tej lampki do aplikacji MiHome ani do brakmki z BLE. Słabo Edited April 24, 2021 by sergi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vezyrek Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 Odświeżając temat, ostatnio nabyłem 4 szt. tych lampek. Czy obecnie jest jakaś opcja sterowania nimi przez Mi Home? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piteron Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 A logowanie w apce Yeelight robiliście kontem Xiaomi?.Moze wtedy automatycznie byla by widoczna w MH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts