luis Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 ktos uzywa? mam od ponad dwu tyg. i smiga az milo:) szukam czy ktos moze przerabial w tym romie zmiane na jednostki metryczne nieimperialne:) Bateria na + smiga szybko na + narazie brak na - dobra rada przy flashowaniu zrob zerowanie (nie nakladac na inne niekoszerne romy) link do forum xda: https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/fw-tool-stock-international-firmware-t3764636 link do romu: https://mega.nz/#!g4JSXKCb!m3CrNAkJZnyppop1CL585G-3NUJtGevyebJ1A1hF81w 12 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawu1991 Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 14 godzin temu, luis napisał: szukam czy ktos moze przerabial w tym romie zmiane na jednostki metryczne nieimperialne:) Co przez to rozumiesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Bartek_ Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 (edited) Nie mam porównania z innymi, ale też mam ten ROM i ładnie pracuje. Czy przypadkiem zmiany jednostek nie robi się z poziomu aplikacji w telefonie? Ja mam pytanie z innej beczki - czy ten ROM idzie spolszczyć? Edited July 18, 2018 by _Bartek_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 Ten rom w oryginalne ma bug w postaci niedokładnego zaliczania kroków, w związku z niezliczoną ilością postów odnośnie tego problemu (choć problem jest szeroko poruszany na xda) @Kaudii zdecydował o jego wycofaniu, gdyż miał dość wysłuchiwania o problemie który nie leżał po jego stronie. Co było z jego strony słuszne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luis Posted July 18, 2018 Author Share Posted July 18, 2018 (edited) inicjalnie po instalacji i zrzuceniu danych z telefonu przez mifit nie przerzucilo jednostek myslalem ze to bug ale dzis jeszcze raz przestawilem na imperialne i pozniej na nasze i poszlo wiec dzieki:) co do buga nie zauwazylem wiekszych przeklaman zreszta na z nim glownie plywam na wodzie i sluzy do puszczania muzyki:) ogolnie ten zegarek tetna tez nie mierzy praktycznie wcale (jesli chodzi o dokladnosc) wiec mam nadzieje ze nastepca bedzie precyzyjniejszy:) aczkolwiek co najwazniejsze dla mnie to poprawili prace z pulsometrami zew. tzn np w moim przypadku GEONAUTE z decathlonu:) wczesniejsze softy co chwile laczyly i rozlaczaly a ten smiga idealnie. Edited July 18, 2018 by luis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leverant88 Posted August 1, 2018 Share Posted August 1, 2018 Czy ten rom aktualizuje się automatycznie z poziomu zegarka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal01 Posted August 1, 2018 Share Posted August 1, 2018 Tak. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts