ssbeatka Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Dzień Dobry, od tygodnia mam problem z odkurzaczem viomi v2 pro. Odkurzacz gdy osiąga poziom naładowania ok. 20% nie wraca do bazy aby się naładować tylko się wyłącza. Do tej pory nie było takiego problemu i zazwyczaj baterii starczało do odkurzenia, a jeżeli nie to wracał do bazy. Twardy restart nie pomaga. Odkurzacz nie ma nawet roku. Ktoś miał taki problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nowogard Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Wiem że może to dziwne ale zresetuj ustawienia wifi. Tak miałem i pomogło. Być może jest to zbieg okoliczności ale to opcja bezkosztowo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssbeatka Posted April 21, 2021 Author Share Posted April 21, 2021 Niestety reset wifi też nic nie daje, odkurzacz tam gdzie osiąga stan baterii 20% zatrzymuje się i wyłącza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts