sz4dy Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 (edited) Mam problem z zegarkiem. Zegarek sie nie wlacza, pokazuje 0% po podlaczeniu do ladowarki, po odlaczeniu wylacza sie. Zmienialem koncowki ladowarki i nic to nie daje. Chwile wczesniej zegarek byl naladowany na 60%. Nie wykrywa go komputer, nie pokazuje zadnego urzadzenia. Jakas kombinacja klawiszy/podlaczenia USB do kompa? Cokolwiek? Edited July 4, 2018 by sz4dy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Wyczyść styki wykałaczką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sz4dy Posted July 4, 2018 Author Share Posted July 4, 2018 Nic to nie daje. Zegarek chwile wczesniej pokazywal 60%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sz4dy Posted July 4, 2018 Author Share Posted July 4, 2018 Udalo mi sie wejsc w menu po przytrzymaniu 4 sekundy po podlaczeniu USB do kompa i mam do wyboru: 1. fastboot 2. force erase Ktora opcje wybrac? Jak wybiore fastboot to moge odpalic instalacje romu i czekac? Po wejsciu w fastboot i wpisaniu "fastboot devices" to wyskakuje mi "0123456789 fastboot"/ Jak wchodze do fastboota i wpisuje "fastboot reboot" to zegarek sie nie wlacza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sz4dy Posted July 4, 2018 Author Share Posted July 4, 2018 "fastboot getvar all" rowniez dziala. Bardzo prosze o podpowiedz jak moge przywrocic zegarek do zycia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Dwie opcje, albo uszkodziła się ładowarka (np. styki odpowiedzialne za ładowanie), albo bateria w zegarku i się nie chce ładować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sz4dy Posted July 4, 2018 Author Share Posted July 4, 2018 (edited) Zegarek jest praktycznie nowy. To mozliwe? Tak czy siak powninen sie chociaz wlaczyc nawet na ladowarce skoro ekran zaczyna na niej dzialac. Dla mnie to troche wyglada jakby soft sie wykrzaczyl. Jak moge odpalic instalacje softu jezeli moge wejsc tylko do fastboota? Edited July 4, 2018 by sz4dy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawu1991 Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Żeby wgrać soft musisz odblokować bootloader. A wtedy tracisz gwarancję. Proponował bym kontakt ze sklepem w którym zakupiłeś zegarek. Złożenie reklamacji i tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts