Allel Posted April 10, 2021 Share Posted April 10, 2021 Cześć, Czy komus udało się sparować i używać ciśnieniomierza Andon na serwerze Polska? Ihealth.2 bodajże. Początkowo połączyłem go do Chin, tam działał sprawnie ale bardzo powoli. Po tym odłączyłem i sparowałem na Polskim. Tutaj niestety ma network error i nie ściąga/ wysyła danych. Po tym chciałem wrócić na Chiny ale już nie jestem w stanie go połączyć (podczas parowania ekran się wyłącza podczas podłączania do sieci). Powrót do Polski działa. Kasowanie cache i pliku z vevs/logs/devices nie pomaga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojakxxx Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 mam dokładnie to samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojakxxx Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 już miałem reklamować ale jakimś cudem po paru dniach udało się ponownie zalogować na serwer chiński. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allel Posted April 14, 2021 Author Share Posted April 14, 2021 To super W moim wypadku mimo skasowania czasem po nieudanych próbach po przepięciu na server chiński i powrót na polski wśród zalogowanych urządzeń jest ciśnieniomierz ale offline. A robię wtedy próbując pełny restart i przyłączanie ciśnieniomierza gdy jest widoczny (nie wybieram go ręcznie z menu). Zawsze kasowałem go przed przełączaniem na chiński. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xiaomi Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Czy udalo sie komus rozwiazac ten problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xiaomi Posted February 17 Share Posted February 17 Wciąż mam ten problem opisany we wstępie tematu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts