Krzysztof Bystrzyk Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 @Kaudii czy można liczyć na jakiś instlator chce wgrać PL manu narazie jestem na etapie adb pod vmware i windowsem 7 puki co wogole mi nie widzi użądzenia ale moze to wina tego ze to vmware a nie fizyczny windows dlatego pytam o macosx Insert other media Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted July 2, 2018 Developer Share Posted July 2, 2018 Na tę chwilę nie ma instalatora i nie będzie, mam w prawdzie Mac OS na kompie również, ale w tej kwestii nie jestem w nim biegły, ale moze spróbuję coś pomyśleć 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof Bystrzyk Posted July 2, 2018 Author Share Posted July 2, 2018 To ja dalej walczę zeby mi pod vmware fusion wykrywało zegarek i dam znać Ps te standardowe metody sterownikowe nie działają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts