blade Posted June 24, 2018 Share Posted June 24, 2018 Panowie mam zapytanie kupiłem zegarek z wgranym Romem PaceFied Rel 39: 1.2.51 wszystko było pięknie.. do momentu kiedy nie wyskoczyła aktualizacja -przypadkowo wybrałem zamiast powiadomienia ,zegarek się zaaktualizował do wersji 2.6.1.0 od tego momentu miałem kłopot ze zmianą Rom'u ,po weryfikacji okazało się że bootloader zablokowany - udało się odblokować.Ale za chiny nie mogę zainstalować dowolnego romu - przy etapie wgrywania roota ' jest błąd failed data writen.Co w tej sytuacji zrobić ? jak wgrać inną wersje ROM'a ? Dzięki Za wszelkie sugestie będę wdzięczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted June 24, 2018 Developer Share Posted June 24, 2018 zrób Factory Reset i sprawdź, albo wgraj oryginalny system i potem ponownie ten który chcesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted June 24, 2018 Author Share Posted June 24, 2018 Wykonałem Factory Reset i odpalam twój instalator Rom'u i podczas wklejenia kodu jest coś takiego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted June 24, 2018 Developer Share Posted June 24, 2018 zerwało ci połączenie usb i nie wgrało kombinuj z sterownikami i kablem, z gniazdem usb , to nie wina instalatora a komputera i połączenia z zegarkiem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted June 24, 2018 Author Share Posted June 24, 2018 2 godziny temu, Kaudii napisał: zerwało ci połączenie usb i nie wgrało kombinuj z sterownikami i kablem, z gniazdem usb , to nie wina instalatora a komputera i połączenia z zegarkiem Bingo ! Strzał w dziesiątkę ,zmieniłem kabel USB i poszło od ręki Dzięki wielkie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts