Khotu Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Nie wiem czemu tak się dzieje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 @Khotu Jak czesto uruchamiasz apk amazwitwatch? Apk działa sobie w tle bo musi byś miał powiadomienia, za kazdym razem gdy ją uruchamiasz to synchronizuje dane z zegarka, to jast dość energochłonne zarówno dla telefonu jak i zegarka. Ja uruchamiając aplikację dwa razy dziennie mam zużycie bateri w tel na poziomie 1%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khotu Posted November 21, 2017 Author Share Posted November 21, 2017 Używam powiadomień na zegarku, a apke otwieram raz dziennie czasem rzadziej poza tym taka synchronizacja trwa kilka sekund, to już granie przez godzinę nie bierze tyle baterii co apka nie wiem co zrobić, zegarek trzyma bardzo długo ale telefon rozładowuje się 1/4 szybciej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Ja miałem taki przypadek tylko raz i to za czasów gdy używałem miband 2 i apki notify&fitness for mi band. Wtedy pomógł factory reset telefonu. Czasem to jedyne wyjście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artmaniak Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 No, niestety (czasochłonna kopia aplikacji i ustawień telefonu) i reset do ustawień fabrycznych - być może pomoże. Mi również pomogło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted November 21, 2017 Developer Share Posted November 21, 2017 7 godzin temu, Khotu napisał: Używam powiadomień na zegarku, a apke otwieram raz dziennie czasem rzadziej poza tym taka synchronizacja trwa kilka sekund, to już granie przez godzinę nie bierze tyle baterii co apka nie wiem co zrobić, zegarek trzyma bardzo długo ale telefon rozładowuje się 1/4 szybciej. Jaki telefon, jaki system, miałem to samo na początku zabawy z Amazfit, napisz o co proszę może da się temu zaradzić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khotu Posted November 22, 2017 Author Share Posted November 22, 2017 Samsung S7, custom rom(Helios), ale na stocku mialem to samo. BT włączony cały czas. Ustawienia w zegarku: wyłączone wybudzanie podnoszeniem, dotykiem i jest auto tryb samolotowy na noc. Włączone powiadomienia połączeń, SMS, messengera. Sam zegarek trzyma bardzo długo. Najdziwniejsze jest to, że pierwszego dnia po instalacji apki i ustawień fabrycznych zegarka jest lepiej i apka nie bierze tyle energii, ale później dzieje się właśnie to. Teraz znów zrobiłem reset i zainstalowałem od nowa, Jak na razie jest ok. Ale może jest jakiś sposób na to? Bo jak widzę screeny z telefonów xiaomi to zużycie jest znikome:/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudybws Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 (edited) @Khotu u mnie na S7e też jest znikome, 1-2% albo wgl się nie pojawia w statystykach. Rom xeo Edited November 23, 2017 by chudybws Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts