Developer Popular Post Kaudii® Posted June 10, 2018 Developer Popular Post Share Posted June 10, 2018 Witam Kolejna wersja aplikacji z Dev CN z polskim interfejsem, lista zmian poniżej. Ważne Wersja PL na bazie wersji z Dev CN wymaga odinstalowania wersji oryginalnej, niestety nie instaluje się na nią, ze względu na inny podpis publiczny. Wersja 2.5.1-CN-Dev-PL zgodna z oryginałem, co do zawartości i grafik, jedyne co to jest dodany język PL, reszta jak w oryginale, pomoc jest w wersji Angielskiej. Życzę bez problemowego użytkowania. Historia zmian: 1.7.6-dev: W aplikacji dodano około 30 Lini nowych wpisów, które w przyszłości mają zaowocować między innymi menadżerem plików wykorzystującym połączenie Hotspot z telefonem. Oczywiście wpisy są spolszczone, czekamy tylko na odpowiednią wersję systemu na zegarek, prawdopodobnie będzie to już dostępne w 1.2.47 2.0.0-dev: - interfejs w nowej wersji - lepsze wyświetlanie danych sportowych, wykresów i wsparcie dla nowych sportów - lepsze wyświetlanie kroków, snu i tętna oraz innych danych dotyczących zdrowia - menadżerem plików Audio i GPX działa z wersjami systemu 1.2.47 i 1.2.48 oraz późniejsze 2.0.1-dev: - poprawki interfejsu - poprawka istotnych błędów 2.0.2-dev: - Nowy dostęp do WeChat poprzez autoryzację kodu dwuwymiarowego (użytkownicy, którzy wcześniej korzystali z ruchu proso lub promocji zdrowia bez konieczności powtarzania dostępu); - nowy przebieg sportowy powyżej 20KM automatycznie rejestruje przez 5KM sub-display; - zoptymalizowano częste ostrzeżenia pogodowe; - optymalizacja strategii synchronizacji danych; - naprawa kilku innych błędów 2.1.-dev: - dodano aktualizację danych sportowych w czasie rzeczywistym, - nie wiem jak to rozumieć , ale dodano obsługę ruchu ukrytych danych na zegarku, - poprawki błędów 2.2.-dev na tę chwilę działa logowanie bez proxy - dodano: Watch Faces Market (obecnie obsługuje tylko zegarki drugiej generacji) - dodano: Stratos - obsługa trybu narciarskiego - poprawki błędów 2.3.0.-dev: na tę chwilę nadal działa logowanie bez proxy - dodano nowe dane sportowe w piłce nożnej i sortowanie artykułów sportowych - dodano nowe dane sportowe w tenisie i sortowanie artykułów sportowych - naprawienie niektórych problemów ze sterowaniem przyciskami - naprawiono inne błędy 2.4.1.-dev: 1. Nowość: Sport, wsparcie funkcji rezerwy tętna; 2. Dodano Logowanie za pomocą konta Facebook, Google i email 2.5.0.1-Stable- omyłkowo: 1. Naprawa problemów z parowaniem 2. Naprawa problemu synchronizacji rekordów w WOS2.0. 3. Dodano spolszczenia do kierunków wiatru i siły promieniowania UV 2.5.1.-dev: 1. Naprawa problemów z parowaniem 2. Naprawa problemu synchronizacji rekordów w WOS2.0. 3. Dodano spolszczenia do kierunków wiatru i siły promieniowania UV 4. Poprawki błędów Aplikacja zrobiona na potrzeby forum! Nie zezwalam na jej powielanie, publikację bez mojej zgody. Mówię stanowcze nie dla wykorzystywania w celach zarobkowych. Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Masz ochotę postawić piwo - Kliknij 199 83 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olseno83 Posted June 10, 2018 Share Posted June 10, 2018 (edited) Wielkie dzięki ???? zainstalowane na poprzednią wersję, działa bez zarzutu. Edited June 10, 2018 by olseno83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endriu Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 Jestem całkiem świeży i chciałem zapytać, gdzie dokładnie mam zainstalować tą aplikację? I czy potrzebuje mieć pobrane wszystkie wersje, czy wystarczy ta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted June 19, 2018 Administrator Share Posted June 19, 2018 Instalujesz w komórce, a najlepiej w tej co trzymasz węgiel I wystraszy tylko ta wersja, możliwe będzie konieczne odinstalowanie starej aplikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endriu Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 15 minut temu, Lector napisał: Instalujesz w komórce, a najlepiej w tej co trzymasz węgiel I wystraszy tylko ta wersja, możliwe będzie konieczne odinstalowanie starej aplikacji. Starej nawet nie mam Czekam właśnie aż zegarek mi przyjdzie bo zamówiłem, a szukałem już aplikacji dobrej Dzięki za info i sorry za takie pytania błahostki, ale ejstem w tym zielony, pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal01 Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 (edited) 3 godziny temu, Endriu napisał: sorry za takie pytania błahostki, ale ejstem w tym zielony, pozdro To co będzie jak przyjdzie do odblokowania bootloadera i wgrywania romu ? Edited June 19, 2018 by michal01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted June 19, 2018 Author Developer Share Posted June 19, 2018 Będzie pytał ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romirun30 Posted June 20, 2018 Share Posted June 20, 2018 Za ciężką pracę w przetłumaczeniu apkki krata piwa się należy ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucus77 Posted June 27, 2018 Share Posted June 27, 2018 Gdzie jest link do pobrania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted June 27, 2018 Author Developer Share Posted June 27, 2018 w pierwszym poście na dole , na zielonym tle ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vcat Posted June 27, 2018 Share Posted June 27, 2018 Cześć, jestem tu nowy ale gorące dzięki za takie forum i takie rozwiązania tematów. Tak trzymać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrowa112266 Posted June 27, 2018 Share Posted June 27, 2018 Chociaż włączyłem uprawnienia do odczytywania kontaktów to aplikacja nadal prosi o dostęp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusia82 Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 Witam mam od wczoraj zegarek ale nie wiem jak włamywacz powiadomienia sms i z messengera na zegarek może mi ktoś pomóc coś podpowiedzieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted July 1, 2018 Author Developer Share Posted July 1, 2018 W aplikacji w ustawieniach, ustawienia powiadomień, ustawienia czarnej listy aplikacji tam wybierasz dla jakich aplikacji włączyć powiadomienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 Pytanko, problem z zainstalowaniem na iphone. Czy któraś wersja pasuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted July 1, 2018 Author Developer Share Posted July 1, 2018 to są wersje na Androida, niestety nie posiadam iPhone nie jestem w stanie zrobić wersji na ten system Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 Ok dzięki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusia82 Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Witam. Mam pytanie czy jest możliwość włączenia sprawdzanie tetna co 30-60 min? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemirow Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Witam Wielkie dzięki za ciężką pracę. Apka jest super. Mam pytanie. W poprzedniej wersji 2.3 było konto do stravy, teraz nie ma. Jak można dodać powioązanie do owej stravy lub innej aplikacji np. endomondo lub samsung health. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted July 4, 2018 Author Developer Share Posted July 4, 2018 Strava jest w wersji z GP, jest też na forum w osobnym temacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Tyle, że się nie synchronizuje - bynajmniej u mnie brak w stravie aktywności, które są w zegarku Link to comment Share on other sites More sharing options...
olseno83 Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Pojawiła mi się nowa wersja 2.5.3. będzie aktualizacja tej wersji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted July 4, 2018 Author Developer Share Posted July 4, 2018 będzie, najprawdopodobniej dzisiaj, jestem w trakcie pracy nad nią 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemirow Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 DZięki za odpowiedź. szkoda, że nie ma możliwości dodawania dowolnej ale... kiedyś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 Przepraszam gdzie mam pobrac ta apke ,jestem zielony bo pierwszy raz tutaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts