Lector 2820 Posted June 8, 2018 Ja już zamówiłem, jak nie dla żony to pójdzie do ludu. Mi Bandy 2 ściągałem na okrągło, co chwile ktoś chciał Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kaudii® 12284 Posted June 8, 2018 mi MiBand jakoś nie podchodził i jakoś nikt z mojego otoczenia też nie gustuje w opaskach, ale smartwache to co innego Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lector 2820 Posted June 8, 2018 Ja ściągnąłem 15-20 sztuk nie w celach zarobkowych po kosztach z wysyłką. Ale jak pisałem, na wakacje zabrałem Mi Band 2 zamiast Pace wniosek jeden widoczność (kontrast) w słoneczny dzień (a tylko takie miałem) do dupy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
korno 21 Posted June 9, 2018 Miałem wszystkie mibandy i były bardzo wygodne i lekkie. A podstawowa zaleta to długo trzymająca bateria. W nowej opasce jest NFC, czego brakuje mi w stratosie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lector 2820 Posted June 9, 2018 NFC jest w specjalnym modelu, który jest droższy. Niby ma tylko obsługiwać AliPay. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ricki 0 Posted June 9, 2018 (edited) Ktoś wie czy już wysyłają czy na razie same pre ordery? Co do nfc jeśli tylko Alipay to się nie przyda niestety Edited June 9, 2018 by ricki Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lector 2820 Posted June 9, 2018 Ogólnie z NFC ma być chwilę później, dlatego też zamówiłem testową zwykłą wersję. Jak już będzie wiadomo co z tym NFC, to może i takiego zamówię. Choć korci mnie dla żony Bip biały z ceramiczną białą bransoleta lub srebrną magnetyczną (o ile takie są dla tego modelu). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lector 2820 Posted June 13, 2018 Powiem tak, jednego zamówiłem jeszcze mi nie wysłali a już mam dwie osoby które chętnie kupią Quote Share this post Link to post Share on other sites
YZ84 21 Posted June 14, 2018 (edited) Gearbest ma na magazynie od wczoraj można ładnie zbić punktami do 100zł wysyłka post nl.Też miałem brać z joybuy ale odstraszył mnie procesing time 30dni i wysyłka singapurpostem Edited June 14, 2018 by YZ84 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wawu1991 432 Posted June 14, 2018 Pamiętajcie że język na razie jest tylko chiński! Mówią że w okolicy sierpnia ma być dopiero ENG. Quote Share this post Link to post Share on other sites
YZ84 21 Posted June 14, 2018 Pewnie szybciej będzie jak w przypadku stratosa.Menu opaski jest po chińsku ale łączy się z Mi Fit ze sklepu play wiec w telefonie jest polski. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axon 232 Posted June 16, 2018 Zamówiłem i ja, niby dla żony ale sam tą nową opaskę z chęcią ponoszę. Ciekawe ile zajmie chłopakom z MP zrobienie możliwości flasha z polskim językiem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ricki 0 Posted June 17, 2018 (edited) Angielski już jest więc i polski za krótką chwilę będzie Edited June 17, 2018 by ricki Quote Share this post Link to post Share on other sites
wawu1991 432 Posted June 18, 2018 @rickiSkąd masz takie info? Quote Share this post Link to post Share on other sites
YZ84 21 Posted June 18, 2018 Jest ale nieoficjalny Quote Share this post Link to post Share on other sites
wawu1991 432 Posted June 19, 2018 Odwaznie od ruskich instalowac software 😄 Quote Share this post Link to post Share on other sites
chudybws 9 Posted June 22, 2018 Uuu w słońcu zerowa widoczność? Jak to wygląda z powiadomieniami? Pokazuje treść SMS-a/wiadomości z messengera czy tylko ikonkę? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lector 2820 Posted June 22, 2018 http://www.kobietatestuje.pl/2018/06/xiaomi-mi-band-3.html?m=1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lector 2820 Posted June 23, 2018 Dziś dostałem info iż wysłali do mnie opaskę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kaudii® 12284 Posted June 23, 2018 Fajnie, jestem ciekaw twoje opini o niej Quote Share this post Link to post Share on other sites
killbill 2 Posted June 23, 2018 tez jestem ciekaw;) mialem mi band 1 i 2 teraz stratos, czeka na opinie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lector 2820 Posted July 2, 2018 http://miboy.pl/2018/06/28/mi-band-3-instalacja-firmware-pl/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
jendrush 2 Posted July 4, 2018 Ciekawe czy dadzą radę zrobić coś sensownego z NFC. Z płatnościami może być problem, ale myślę o zastosowaniu do automatyzacji. Myślę, że wygodne byłoby odczytywanie taga NFC opaską i żeby aktywowało to jakieś działanie w programie do automatyzacji typu Tasker. Quote Share this post Link to post Share on other sites