alban7314 Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 Witam załączam zrzutu z mapy i chciałbym pokazać jak GPS pokazuje trasę ja mam najnowszy Rom 3.0 @S3V3N. Proszę o zrzuty i opis jaki Rom. Ja zrobiłem test chód i bieganie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegrz Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 wielokrotnie sprawdziłem dokładność GPS tego zegarka i jestem pod wrażeniem, pomiar dokładny, powtarzalny, zgodny z pomiarem kółka pomiarowego, nie mam zastrzeżeń odnośnie przyklejenia trasy biegu/marszu do trasy zgodnej z mapami google czy innymi to różnie to bywa, wg mnie GPS w tym urządzeniu jest jego mocną stroną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maryn Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Czy zauważyliście różnice w dokładności oraz w aktualizacji tempa chwilowego w zależności od wybranego trybu sportowego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marqs.s Posted June 16, 2018 Share Posted June 16, 2018 (edited) Super zegarek, mam 3 dni ???? Co do gps - może i się nadaje do biegania, ale do jazdy na rowerze nie za bardzo.Przekłamania w ilości przejechanych km z licznikiem rowerowym oraz z endomondo, to samo tyczy się prędkości średniej oraz maksymalnej.Licznik rowerowy sobie, a zegarek sobie ????. Rysowanie mapy przez gps takie samo jak w endomondo.Ogólnie zegarek in plus ???? Edited June 16, 2018 by Marqs.s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts