maximus221 Posted May 31, 2018 Share Posted May 31, 2018 Cześć, Mam problem ze spolszczeniem zegarka. Po podłączeniu zegarka system go wykrywa i w menadżerze urządzeń wygląda tak: Ale po wpisaniu komendy adb shell reboot bootloader zegarek wchodzi w tryb fastboot ale odłącza się od komputera znika z systemu po wpisaniu kolejnej komendy ... robię to na windowsie 7 i wygląda to tak: A w menadżerze tak : Dodam że już instalowałem i odinstalowywałem kilka razy Minimal ADB & Fastboot i sterowniki. Wersja zegarka Europejska . Proszę was o pomoc. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted May 31, 2018 Developer Share Posted May 31, 2018 odinstaluj tamte sterowniki i zainstaluj te poniżej, jeszcze mnie nie zawiodły nigdy a już na kilku kompach ich użyłem na systemach od win 7 do win 10 najnowsze wydanie https://androidfilehost.com/?fid=24686681827312411 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maximus221 Posted May 31, 2018 Author Share Posted May 31, 2018 zainstalowałem sterowniki z linku i dalej to samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted May 31, 2018 Developer Share Posted May 31, 2018 a poprzednie odinstalowałeś czy nie, no i po instalacji powinieneś zrestartować kompa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maximus221 Posted June 1, 2018 Author Share Posted June 1, 2018 Odinstalowalem tzn. Tak mi sie wydaje . Po podlaczeniu zegarka z poziomu menagera urządzeń usunalem stare sterownik. Restar byl robiony. Czy mam je usunac w inny sposób? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quant Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 (edited) Czy udało się Wam rozwiązać problem ? Po >> adb shell reboot bootloader i po zresetowaniu górnym prawym przyciskiem telefonu telefon jest niewidoczny dla komputera. Wyłączenie i włączenie telefonu nic nie daje. Przeinstalowywałem sterowniki na te zaproponowane przez Kaudii, próbowałem innego komputera. Wersja chińska. Edited June 3, 2018 by quant dodanie szczegółów problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quant Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Dziwi mnie, że po zainstalowaniu sterowników nie widzę ich w sekcji "Let me pick form a list of device drivers on my computer". Chodzi mi o sterowniki "Android ADB interface", "Android Bootloader Interface" oraz "Android Composite ADB Interface". Powinny być widoczne (?). Jeden z dwóch komputerów (oba z Windows 10) został wyczyszczony tylko po to, by nie było na nim żadnych syfów. Ale to nic nie pomogło. Komputer ten ma tylko jedno gniazdo USB, więc nie widząc swojego telefonu w sekcji urządzeń przenośnych, dla tego gniazda chciałem wgrać jeden z tych sterowników, ale jak napisałem wyżej, nie są one widoczne. Zaczynam się zastanawiać, czy w nowych zegarkach nie wprowadzili mechanizmów zapobiegających wprowadzaniu zmian. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts